29. okt. 2009

MIN HØSTMOTE


Det er ikke alle som har skjønt helt hva som hører høsten til føler jeg.Men denne jenta: Ina Caroline Solum Larsen er en av mine høststil favoritter og hun fortjener ikke bare en klem,men også en kjole fra Leila Hafzi:)
Hun går for den korte varianten,men spiller det noen rolle ?.Hun tør å være vågal,og det er noe jeg savner blandt Ola Nordmanni dag må .hehe.Våkn opp fra de fargeløses grav.Gå nå i deg selv å blås i å kjøpe de samme "skrytepå "støvlettene som din kollaga allerede har kjøpt seg,eller den samme frynsevesken som står på motelistenes must have for høsten bare fordi alle andre har skaffet seg den,eller fordi fire av bladene du har abonnoment på har vist et bilde av akkurat den jakken på Celina Middelfart.Eller at kjendis stylisten Rachel Zoe har brukt den flere ganger på rad.Plukk heller opp litt her og litt der,se i skapet ditt,prøv å sette sammen litt forskjellige antrekk,se ikke etter hva som absolutt må matche,passe sammen og hva som ikke må det.Du kan mikse,trikse,sy,rive,klippe +mm for å skape et helt antrekk.Slipp løs ditt indre vesen og vis hva DU er god for.
"Herregud hvorfor glaner hun sånn på meg"? Hvor mange er det som aldri har tenkt denne setningen inni seg? De fleste jeg har spurt har vært ærlige å inrømme at de tenker denne tanken annhver dag.Du tenker slik fordi du tror andre ser på deg fordi det er noe galt.Hvor mange prosent er det for at det er noe galt? Det er langt større sjanse for at de glaner på deg fordi du ser bra ut.De liker noe du har på deg.Kanskje digger de stilen din,hvem veit? Det eneste som avgjør det er din egen selvtillit,og din egen tankegang.Og om de i verste fall skulle tenke dette om deg"nei gudamei for en utrolig stygg pelshatt,det ser jo ut som det sitter en gorilla på huet hennes" Hadde jeg vært tankeleser da hadde jeg tenkt som så "Stakkars menneske den kommer du aldri til å tørre å gå med,og godt er det for du hadde ikke kledd den heller med dine musegrå mokkasiner" "Det er høst kjære venn,vil du låne de lyseblå slagstøvlene mine med for fra Hunter kanskje";)

Har du enda ikke deltatt i "MIN HØSTMOTE" eller vært inne på siden http://spesial.msn.no/hostmote/ og tatt en liten titt? Er du opptatt av mote og syntes selv du har en kul stil? Nå har du sjansen til å delta i denne konkuransen og vinne en rålekker kjole fra den fantastiske designeren Leila Hafzi eller eksklusive premier fra Pierre Robert.


Det eneste du trenger er å laste opp et bilde av deg selv(Helst i helfigur) av din egen HØST STIL,hvor du kanskje forteller litt om hvorfor du har denne stilen og hva du har på deg,evt pris osv.Den flotteste høst stilen vil bli premiert med kjolen fra L.H.


Om du ikke er heldig å blir vinneren kan du la deg bli inspirert av andre sine høst stiler og du kan få kommentarer fra andre på din egen.
Hvordan vinne?
I konkurranseperioden vil en jury velge ut ukesvinnere. Til slutt vil samme Jury velge ut en hovedvinner som blir publisert på nettsiden 08. November 2009, alle bidrag kan vinne Hovedpremien selv om de ikke har blitt ukesvinnere.


LYKKE TIL MED HØSTSTILEN:) Ønsker deg en fantastisk høst.For min egen del må jeg bare se tilbake på de høst dagene jeg fikk nyte.Blir ikke mange flere turer ute i naturen nå med mitt bein.Uff-Jeg som hadde sett frem til noen flere bladbasedager:P
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TNX Sweetheart