14. sep. 2010

LADY GAGA`S KJØTT OUTFIT(hva syntes dere om indrefilet på hodet)?

"Jeg trodde aldri jeg skulle spørre Cher om hun kunne holde kjøttvesken min."
Var Lady Gaga`s kommentar da hun under MTV`s Video Music Award på Søndag vant den tredje prisen for årets beste musikkvideo.
Da jeg så vidoen var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke enset hva hun faktisk hadde på seg.
Og da jeg skulle inn å sjekke hvilke designer som hadde laget antrekket hennes,oppdaget jeg at hun hadde på seg kjøtt.Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine.
Gaga slutter aldri å sjokkere.
Ikke bare hadde hun på seg en utfordrene kjøttkjole,men hun hadde kjøtt wedge på beina,"frynsete" kjøttveske og en indrefilet som hatt på hodet!
Designeren bak kjøtt antrekket heter Franc Fernandez og det er ikke måte på hvordan han har satt sammen dette antrekket ut i fra rått kjøtt,like etter at han designet en kjøttbikini hun var avbildet av på forsiden av Vogue Hommes Japan.Who else?
Dette har selvsagt skapt stor oppstandelse hos dyrebeskyttelsen PETA.Og de skriver blandt annet at de håper at de tror det er uekte og at hun står frem med det seinere.Uekte? Det er latterlig innbilling.For de som ikke ser med egne øyne at dette er ekte rått kjøtt trenger briller.
Familiekatten på hodet? Herregud! ..Franc kan jo like så godt ha kjøpt biffstykket på dagligvarebutikk! De må jo også selvfølgelig sitere at dette er fra dyr som vil leve,bare fordi akkurat disse brukte biffstykkene ikke blir servert med potet og peppersaus.
Litt vel vulgert av Gaga selvsagt,og jeg kan ikke si annet enn at dette var en smule kvalmt.
Men kreativt er det,og noen må jo sjokkere verden.
Hva syntes dere om Kjøtt antrekket til Lady Gaga?

4 kommentarer:

 1. Syntes det er grusomt og forkastelig at noen kan gå med slikt som dette.Har hun ikke bedre å gjøre enn å skape drama!

  SvarSlett
 2. Digger gaga uansett jeg:)

  SvarSlett
 3. Jeg syns kostymet hennes (som det må kalles) var fantastisk! Ingen over, ingen ved siden av. Lady Gaga sjokkerer, joda, men forventer vi ikke at hun skal gjøre det?

  SvarSlett
 4. Hun er ganske tøff da som går rundt i kjøtt!
  Det hadde vartfall ikke jeg gjort.
  Og hun er ikke bare kjent for sangstemmen sin!
  Hun er også kjent for kostymene!
  Min mening da!
  Kommentere tilbake ?!
  -mooolly.blogg.no

  SvarSlett

TNX Sweetheart