22. nov. 2010

MONICA`S CLOSET


God Morgen og God Mandag alle sammen!
Håper alle sammen har hatt en fin helg? I går var jeg i Moss å spiste ribbe,som egentlig skulle ha vært pinnekjøtt,men like vel smakte helt himmelsk. Litt før smak på julen gjorde seg.
Siden min halv kusine Monica, så pent spurte meg om vi ikke kunne gjøre en renovering av hennes kles skap,og en dose med inspirasjon og styling tips,så tok jeg på meg jobben.
Monica`s har et stort skap med masse klær,jakker,sko,belter og det som hører med.
Hun har også et åpent styling skap fremme,m/stang slik som meg,med masse pen kjoler og sommerklær. Feilen her ligger at sommerklærne pakkes bort,og stangen måtte tømmes for alt,før jobben kunne begynne. Hun jobber i Helly Hansen og har derfor også mye bra ytterklær. For Monica er der\t viktig å se bra ut på jobb, ha en avslappet stil, og ikke for mye tilbehør.
Hennes konklusjon var at hun ikke helt visste hva som passet sammen,gamle klær hadde stuet bort,og noe hadde hun bare brukt et par ganger.Mye nytt,og masse fine ting vel og merke.
Det å ha en stang,hvor man kan henge ferdige sammensatte antrekk er en perfekt løsning for mennesker med super dårlig tid om morgenen. Mitt beste styling tips er å ta utgangspunkt i et plagg eller par sko du har lyst til å bruke denne dagen,og bygge rundt det ut i fra hva du ser passer og ikke passer. Jeg pleier å henge plagget opp på en kleshenger,og "dresse" rundt.
Vi tok for oss hennes personlighet og stil,og rakk og sette sammen ca 10 antrekk. Noe jobb,noe fest og noe lunch. Stilen hennes kan jeg beskrive som Sporty/Casual,men vi gjorde den mer spennende med diverse belter og tilbehør,ikke minst lag på lag. 
Lag på lag er undervurdert og jeg bruker det mye,selv om min stil er på grensen til maximalistisk enkelte ganger. Men som sagt så må man prøve seg ut,og tørre mer i klesveien.
Hun var superflink,og likte det meste jeg satte sammen.
Her har jeg tatt utgangspunk i buksedressen,kombinert med en grå cardigan,og et par machede pumps. Over en utrolig kul lang /litt dressjakke preg over den,med spenne og lange ermer,som er brettet opp til albuen, i fargen plomme som er utrolig hot i Vinter.
Tilbehør: Et enkelt gull armbånd og smykke.
En grå/tykk strømpe går til det meste,og her er det tatt utgangspunkt i en hvit strikket poncho,med en svart/basic genser under,med høy hals. Et par skyhøye pumps,og clutch slår aldri feil.
Jeg falt pladask for luen hennes,som var i hvitt skinn,med pels.
Ble veldig fornøyd med resultatet,og hun fikk plutselig mye mer inspirasjon.
Noen ganger så er det bare så lite som skal til for at garderoben skal få en helt ny mening. Det er fort gjort å se seg blind på sitt eget, og kanskje har man stuer bort gamle Vintage skatter uten at man egentlig er klar over det. "Snakker ikke om meg da " !
11 kommentarer:

 1. Du er så flink:) Elsket den pelslua,kan du spørre hvor den er fra?

  SvarSlett
 2. Masse fine klær i dette skapet:DD Likte veldig de skoene!

  SvarSlett
 3. Så fin hun ble!

  SvarSlett
 4. Så flinke dere var;)

  SvarSlett
 5. Digget skoene hennes.

  SvarSlett
 6. wow,kjempe flott jente,med god stil:D

  SvarSlett
 7. Anne Cathrine22 november, 2010

  Du er RÅ Veronica

  SvarSlett
 8. Helt enig,skal du på H&M /Lanvin i morgen?

  SvarSlett
 9. Kjempe gøy da:) søte dere er

  SvarSlett
 10. Likte den buksedressen,hvor er den kjøpt?

  SvarSlett

TNX Sweetheart