2. nov. 2010

Two First Days in Fuerteventura






Fikk til `blogging for en liten time dere,saa da faar jeg lagt ut noen bilder fra de forste dagene her nede,og det blir aa skrive med to aaer og uten a,ja dere forstaar..herregud!!
Det blaaser litt her nede,men bedre i dag enn i gaar. Vi hoppet rett i bassenget da vi hadde pakket ut paa hotellrommet,og det var utrolig forfriskende. Senere dro vi ut aa spiste paa en anbefalt restaurant. Det ble Italiensk og sangeria. Always en slager kan man si.
Natten har vaert litt sjip,men det gaar seg sikkert til. Ikke helt god den senga, og jeg liker og ha det kaldt,men kjaeresten min liker aa ha det iskaldt. Jeg var den som maatte gi meg da!
I dag har vi gaatt en lang tur rundt i omraadet, og ned til klippene ved stranden, tatt en Cider og gatt tilbake til bassenget paa hotellet,ettersom det blaaste for mye paa stranden.
hadde visst skjedd en ulrykke der pga mye vind,men i morgen er det spaadd vindstille og knallsol,saa vi satser stranda da. Har allerede faatt shoppet noe,men bare smaatterier som en leopardveske til kameraet og en solhatt!
Koser meg masse her nede,og jeg ser frem til aa spise mexixcansk i dag og kose meg meg med vin i boblebad paa hotellrommet seinere.
Oppdaterer seinere hvis jeg faar tid. Haaper det staar bra til med alle dere der hjemme?




3 kommentarer:

  1. Ser ut som du koser deg masse:) MisSunnelig!!

    SvarSlett
  2. Ser sykt digg ut,kos deg snuppa mi<3

    SvarSlett
  3. Ha det fint!! Gleder meg til mer oppdatering8)

    SvarSlett

TNX Sweetheart