13. jan. 2011

JUMPSUIT BACK AND FORWARD

Dagensoutfit(here) mimrer tilbake og gjør en retrospect fra 2010.
Og det er der jumpsuiten kommer inn i bildet. For det har vært en overraskende populær trend i 2010, og selv om noen sier at den kanskje ikke blir like populær i 2011, er det flere designere som har tatt jumpsuiten opp til et høyere nivå. Jeg kommer ikke til å legge den bort i alle fall.
Min aller første jumpsuit var i svart med glidelås og jeg tror ikke jeg kan komme på et plagg som har blitt kombinert mer enn dette. Dagens outfit tok med et bilde av meg med min
favoritt leopard jumpsuit (bilde til høyre). Og jeg er helt enig i kommentaren om at det kan bli en smule "irriterende vanskelig" når man skal på do, spesielt hvis man er på festival! Det får meg til å tenke på gårsdagen hvor jeg tok på meg jumpsuit da jeg skulle til bekken behandling, og fikk den nesten ikke av meg der jeg stod. Og i tilegg hadde jeg genser over og genser under, og jeg er sikker på at han som skulle gjøre behandlingen tenkte "Skulle tro dette var Nordpolen"!! lol

Dagensoutfit.notre.co/ recalls back and do a Retrospect from 2010.
And that's where the jumpsuit comes into play. For it has been a surprisingly populartrend in 2010, and it's almost a shame that it is on the way ut.Det come in temporarilyto stop me from going to purchase more.
My first jump was in black suit with a zipper and I do not think I can get on a garmentthat has been combined more than this. Today's outfit took a picture of me with my
favorite leopard jumpsuit (picture right). And I completely agree with the comment that there might be a bit "annoying difficult" when to go, especially if you are at the festival!It makes me think of yesterday where I put on my jumpsuit when I was going to thestream processing, and was almost not of me where I stood. And in addition I had thesweater and sweater underneath, and I'm sure he would make the treatment was thinking "Should think this was the North Pole or something" .The jumpsuit might not be as popular in 2011, there are several designers who havetaken it up to a new level!!







Jeg bare elsker fasongen og fargene i Matthew Williamson`s Escape jumpsuit 2011,
100% silke, det sier nok. Den ser mer eller mindre ut som en lang chiffon kjole, og det gjør den bare enda vakrere, men skulle jeg virkelig invistert i en eksklusiv jumpsuit jeg kunne ha brukt til hverdag, samt fest måtte det blitt denne silk-jersey jumpsuiten fra Gucci, med V-hals og innsvingning  livet. Den beige/brune fargen går til stort sett alt, og den har så mye detaljer at den blir lett å style.
Jumpsuiten jeg har siklet mest på i 2010 er Roberto Cavalli`s silke-chiffon jumpsuit med leopardmønster. Vakker bohem, mildt sagt det perfekte plagg!(Bilde til høyre)

Hva synes dere om jumpsuiten? Og er det et plagg dere kommer til å fortsette å bruke mye av i 2011?

I just love the shape and colors of Matthew Williamson's Escape jumpsuit, 2011,
100% silk, that says enough. It looks more or less like a long chiffon dress, and itmakes it only more beautiful. But if I really invested in an exclusive jumpsuit I could have used for everyday, as well as fixing it would have been this silk-jersey jumpsuit from Gucci, with V-neck and side cut the workplace. The beige / brown color goes to pretty much everything, and it has so much detail that it becomes easy to style.
Jump suite I've dribbled most of the 2010's Roberto Cavalli's silk chiffon jumpsuit withleopard pattern.

 Beautiful bohemian, I would say perfect garment!


What do you think about the jumpsuit? And is it a piece of clothing you're going tocontinue to spend in 2011?

10 kommentarer:

  1. Jeg kommer ike til å gå lei jumpsuiten ved det første! Har vel rundt 4 stk, men kommer nom til å gå til innkjøp av en i silke til våren. Et deilig plagg å slenge på,hvis outfit ideene ikke er like på topp noen dager. Likte veldig godt den til Gucci på bildet!

    SvarSlett
  2. hahaha :) chill på bekkenundersøkelse ;)

    SvarSlett
  3. JA, den jumpsuiten til matthew williamson ser fantastisk ut! Den ønsker jeg meg, jeg kler egentlig ikke jumpsuits, synes nå jeg, men den her var jo midt i blinken :)

    SvarSlett
  4. dagens outfit svar: Chill ja, det kan man trygt si LOL;)

    Anonym svar: Ikke sant,den er bare nydelig og passer til nesten alle kroppsfasonger:-D

    SvarSlett
  5. Bohem jumpsuiten til Roberto er å dø for. It`s true love

    SvarSlett
  6. Jeg tror nok jeg kommer til å bruke en del jumpsuit i år også.Kjøpte meg to stk, en shorts jump og en med lange bein i svart og grå ,og har brukt de masse. Kjempe enkelt å style som du sier:-) Og perfekt på en dårlig dag

    SvarSlett
  7. Jumpsuiten fra Matthew var bare helt nydelig<3

    SvarSlett
  8. Den leopard jumpsuiten din syntes jeg du skal legge ut på side2 vintage slik at jeg kan legge inn et bud:) Fortsatt like misunnelig på den hver gang jeg ser et bilde,tihi

    SvarSlett
  9. Beate svar: Tror nok ikke det nei;) men man vet aldri..Har lagt ut 3 annonser på side2 når du nevner det, men er tross alt min favoritt jumpsuit som vi snakker om her!;))

    SvarSlett
  10. LOVE the jumpsuit!! I have a couple myself! Such a good staple in the wardrobe!

    xx.M

    www.bellesandrebelles.blogspot.com

    SvarSlett

TNX Sweetheart