31. jan. 2011

COUTURE STREET/PARIS

COUTURE Moteuken i Paris er akkurat over, og her er noen street style bilder som er tatt av den flinke fotografen Tommy Ton..I love it,what about you?

COUTURE Fashion Week in Paris is just over, and here are somestreet style photos taken by the talented photographer Tommy Ton ..I love it, what about you?



FOTO hentet fra nyheter24.se

FEBRUARY CRAVES


Det er så mange fine ting ute å henger nå,men veldig synd at ikke Elin Kling`s sammarbeids kolleksjon med H&M, om et par dager, ikke kommer til Norge.Hadde kjøpt både blazeren,shortsen og den lange vakre kledningen. Acne sine nye platforms står høyest på ønskelisten nå, og bracelet fra BJØRG. Fantastisk design, for de av dere som ikke har hørt om smykkene,trykk på navnet for å se hjemmesiden!
I dag var første skoledag, og litt nerver på spill,men det gikk bra og jeg har ganske høye forventinger til skolen, og det å lære mye i tillegg til mine egne kunnskaper som jeg kan bygge videre på.
To gutter og resten var jenter, men masse fantastiske mennesker, så blir gøy når vi blir litt bedre kjent.
Mye å sette seg inn i, og det blir nok noen krevende utfordringer, i alle fall på områdene jeg "suger" som bedrifsøkonomi og tegning som vi skal ha i morgen. Jeg har ikke skaffet tegneblokk enda, og ser ut som jeg må tegne i hodet i morgen....eller ikke,lol

There are so many nice things to hang out now, but a shame that not Elin Kling's worksamm collection with H & M, in a couple of days, not going to buy both Norge.Haddeblazer, shorts and the long beautiful garment. Acne's new platforms are highest on my wish list now, and bracelet from Bjørge. Great design, for those of you who have not heard about jewels, click on name to view their web site!
Today was the first day of school, and some nerves in games but it went well and Ihave pretty high expectations for school and learning a lot in addition to my ownknowledge that I can build on.
Two boys and the rest were girls, but a lot of wonderful people, so will be fun when weget a little better known.
Much to familiarize themselves with, and it will be some tough challenges, at least inthe areas I "suck" as bedrifsøkonomi and drawing that we will have tomorrow. I have not got sketch pad yet, and looks like Ineed to to draw the head in the morning ,or not, lol

30. jan. 2011

PLEXI NAILS

I sommer prøvde jeg ut gule negler,noe mange kommenterte som ekkelt, men jeg syntes det var litt kult. Enda kulere er det at neon og knall farger seiler inn i alle motehjerter og får oss til å lengte etter varmen,som vi enda må vente noen måneder på. Så lenge får vi bare drømme oss vekk i årets fargerike sommerkolleksjon!
Jeg har gått med Chanel`s mørke farger hele vinteren,så fant nå ut at jeg får sprite opp litt igjen.
I dag er det slutt på å disponere egen tid, for nå er det opp kl:06.15 EVERYDAY..full fart og første dag på Motekonsulentskolen i dag                *wish me luck*

This summer I tried out the yellow nails, which many people commented that not so nice, but I thought it was kinda cool. Even the neon colour`s and bright colors sailing in all the fashion hearts and makes us yearn for the warm, we still have to wait some months. As long as we can only dream off in this year's colorful summer collection!I've been wearing Chanel's dark color all winter, now they found out that I can liven up a bit again.
Today is the end to manage own time, for now it is up at: 06.15 EVERYDAY .. full speed and the first day of Fashion School today!! wish me luck





Saturday night in Oslo

Da ble jeg overtalt til å være med ut i går like vel,og jeg som egentlig bare skulle slappe av hjemme i sofaen!
Startet med en pils på Jackles sammen med Elisa,før vi dro videre til youngstorget for å møte Maria og de andre på puben. Jeg hadde fint klart å glemme koden til bank kortet av alle ting, og før jeg visste ordet av det var sjansene brukt opp. Jeg tenkte svart som vanlig "at kvelden var ødelagt" men så glemte jeg det etter et
par Gin & Tonic..Videre til utestedet MONO, så ut som et sted for meg,minus alle menneskene. Takke meg til steder med litt mer ro og fred over seg,ikke sånn bråk så jeg ikke hører hva sidemann sier. Jeg merker jeg har vokst fra dansegulvet og rai rai ut i gata stilen,og holder meg til eventer,champisfester eller engelske puber,haha!

Started with a beer on Jackles with Elisa, before we went on to the young market tomeet Maria and the other at the pub. I had a nice managed to forget the code to the credit card of all things, and before I knew there were chances used up. I thought black as usual "that my night was ruined"but then I forgot it, for a couples of
Gin & Tonic drinks. We did go to the club MONO , and home with a cap four in the night!!





29. jan. 2011

Bring The Night On

                          
JUMPSUIT:MONKI/BRACELETS & BLAZER:GINA/SHORTS:BIKBOK
I går var jeg ikke ute av døren fordi det rett og slett var for kaldt,men hadde besøk av mamma, og senere Elisa. Mye kaffe,skravling,lunch garderobe rydding. Jeg laget ferdig Closet Confession til Dagensoutfit, som tok litt tid,etter som jeg måtte plukke ut favorittene mine, og det er litt vanskelig når jeg har så mange..Og så fant jeg ut at jeg var synsk,siden jeg skulle inn å se tilfeldig på Side2 herog rett før jeg klikket meg inn sa jeg til mamma"skal bare se om mote innlegget har blitt publisert" Og det hadde det!! 
Var virkelig i det kreative hjørnet i går og laget noen Mood Bords som jeg hengte opp på kjøkkenet,på en hvit stor vegg som skal få plass til mange fler. Slik kan jeg få litt mer oversikt og ideer til jeg begynner på skolen..Nå er det bare to dager igjen dere..De blir sikkert mye info første dagen, anskaffelse av pensumbøker,litteraturlister etc.. I dag har jeg gått en lang og forfriskende tur og handlet ingrediensene for middagen i dag.. Får vann i munn av å tenke på hva jeg skal lage. Dere får se senere,mulig jeg legger ut en liten oppskrift siden jeg er så sunn for tiden.Nå skal jeg kose meg med et nytt nummer av ELLE og bestille billetter til BLACK SWAN neste Fredag. Litt ikuffende at jeg ikke fikk tak i premiere billetter!! Skal dere noe spennende i kveld,og har dere planer om å se den Oscar nominerte filmen?

Yesterday I was not out of the door because it was simply too cold, but had a visit from mom, and later, Elisa. Much coffee, chatter, lunch wardrobe purge. I made ready to Dagensoutfit Closet Confession, which took some time after that I had to pick out my favorites and it's a bit difficult when I have so many. And then I found out I was psychic, because I went in to see randomly on page2 herog right before I clicked into my mom said I "should only see about fashion post has been published" and it had it! Was really in the creative corner yesterday and made some Mood-table as I hung up the kitchen, a large white wall that will accommodate many more. How can I get a little more transparency and ideas until I start school .. Now there are only two days left you .. They are certainly a lot of info first day, the procurement of textbooks, reading lists, etc.. Today I have gone a long, refreshing walk and traded ingredients for dinner today .. Watering mouth when thinking of what to make. You'll see later, can I put out a small recipe since I'm so healthy for tiden.Nå I will enjoy myself with a new issue of ELLE and book tickets for BLACK SWAN next Friday. Slightly ikuffende that I could not get premiere tickets! Do you have anything exciting tonight, and do you plan to watch the Oscar nominated film?



STYLISTERNA

For de av dere som ikke vet hvem Frida Fahrman er?Svensk Mote redaktør i Aftonbladet og den yngre søsteren til Sofi Fahrman,redaktør på Sofies mode og sjefsredaktør i Aftonbladet/! Jeg var innom bloggens hennes HER og oppdaget at jeg ikke hadde fått med meg at hun de har startet et program sammen: STYLISTERNA som vises på Kanal 5 hver Mandag. De er publisert en episode del 1 og 2,og måtte bare ta en titt. Et veldig interessant program om ulike personligheter som konkurrerer om å vinne STYLISTERNA/som vil si å få en plass i Aftonbladets Sofies mode.. Nesten som Oslo Girls for
Min mote,bare et litt annet konsept.
Det er to andre i jurien også, bla annet grunderen for sveriges største stylist skole. I episoden som var fikk elevene i oppgave å style sitt eget outfit ut i fra en svart tights og genser.Noen av de løste oppgaven fantastisk bra og fikk frem en veldig kreativ side ved seg selv,mens andre dreit litt mer på
draget som f.eks den populære bloggeren Victoria Tornegren som klippet av den øverste delen av tightsen,for å lage "typ leggiser" Og med en "minikjole til" så ble dette sjokkerende sagt billig trash for dommerne og hun kunne ikke snu seg fordi hun hadde "ROMPA BAR"!! Hun holdt på å ryke ut under første episode,men det ble ikke henne denne gangen,men enn annen jente som ikkehadde gjort noe med tights og genseren?
"Jag typ går slik her, jag typ bare fiksat litt på mitt hår,typ byttet skilj etc" JAHA!! Sofi Fahrman så ut som et spørsmålstegn!! Men jeg har to/tre favoritt personer jeg tror kommer til å nå til topps i det her programmet!
Noen av dere som har sett den første episoden?


For those of you who do not know who Frida Fahrman is? Swedishfashion editor at Aftonbladet and the younger sister of SofiFahrman, editor of Sophie mode and chief editor of Aftonbladet /! Ivisited her blog HERE and discovered that I had with me that shehas started the program together: Stylist Erna shown on Channel 5every Monday. They published an episode part 1 and 2, and just had to take a look. A very interesting program about the variouspersonalities who compete to win Stylist Erna / that is, to get aspace in the Aftonbladet Sophie mode .. Almost as Oslo for GirlsMy fashion, just a slightly different concept.