31. juli 2011

When my parents where young

1.pic: Meg og pappa på 80-tallet
2.Mamma da hun var på min alder
3.Mamma, pappa, meg (5 år) og min lillebror. PS: Ganske maritim look der

Måtte bare vise dere disse bildene etter at jeg bladde gjennom barndomsminne album her om dagen. Syntes både pappa og mamma så ganske kule ut når de var unge! Haha

30. juli 2011

Strandpromenaden

Topp- Front Row/Bikbok, skjørt/Agia Marina, Sobriller/Chloe

Har ligget på strandpromenaden i Hamar (Koigen) i hele dag, frem til det begynte å regne..og alle måtte løpe til bildene sine..skulle nesten stoppet opp et sekun å knipse et bilde, men var så klissvåt fra før!
Hva har dere gjort i dag da?

Has been on the seafront in Hamar (Koigen) all day, until it started to rain .. and everyone had to run to their photos .. were almost stopped a seconds to snap a picture, but was so soaked from before!
What have you done today then?


Hamar
































I går pakket jeg kofferten og dro av gårde til Hamar igjen.. Hele familien min er på ferie, og alle mine beste venninner er bortreiste..så man føler seg for all alone kan man si!! Men hadde uansett planer om å dra til Hamar til uken, bare reiste litt før. Er så deilig der om sommeren..elsker byen og ser på Hamar som mitt andre hjem faktisk!! Utrolig avslappende og deilig ved Mjøsa, og domkirkeodden..

29. juli 2011

DETOX





























I dag har jeg vært å tatt Detox behandling (som renser ut all syre fra kroppen), noe jeg anbefaller alle å gjøre en gang i blant. Det er helt sykt å se etter en halvtime hvor mye gift og avfallstoffer man faktisk har i kroppen, som er forårsaket av maten vi spiser, drikken vi heller i oss og alkoholen som fungerer som bensin! Jeg var veldig flink en periode med å kun spise sunt, drikke bare vann og ananasjuice, men så tok visst ferie moduset over og før jeg visste ord av det hadde jeg helt glemt hvor mye Frappe, chips, grillmat, pommes frites, drinker, sitronbrus, iste og smågodt jeg hadde dyttet i meg. Jeg tok Detox utrensing før jeg tok ferie, og da hadde jeg dobbelt så lite som det jeg hadde i dag.
Jeg har også lært at det er ikke hvor mye du spiser, men hva du spiser som er avgjørende. Jeg klarer nok aldri å bli helt fanatisk i kostholdet, og kun spise for å gi kroppen påfyll som (bensin), men det er greit å ta noen forhåndsregler, for alle kropper tåler forskjellig. Jeg tåler for eksempel ikke så mye hvete, og må derfor holde meg til speltvarer. Farris er heller ikke bra fordi det inneholder for mye salt, og skal man ha brus så er det faktisk bedre med litt sukker enn med den kunstige. Har kuttet helt ut pepsi max (vel nesten) og har følt meg mye mindre oppblåst etter det. Kroppen er fremtiden, og den er vi avhengig av, selv om mange ikke tenker over dette når de er unge.. Jeg har selv blitt mer bevisst på det, selv om jeg ikke syntes det er like kult å droppe alt det som smaker!! Tenk over det! Jeg tror de fleste ville fått sjokk om de tok en Detox behandling, hvor mye som ligger rundt Lever, nyrer etc..drikker man alkohol har man garantert masse syre som sitter stuck!!

28. juli 2011

NOUVEAU NAVAJO


Min favoritt høstkolleksjon 2011 er etter min smak Nouveau Navajo by Isabel Marant,
som i år har latt seg inspirere av amerikanske Southwest , "Nouveau Navajo" som er den nest største Indianerstammen i USA. Elsker Najajo print genserne, hvitt skinn med frynser, minikjoler med korte ermer,tykk strikk  og arbeidskjorter i denim.. Går aldri lei av skinn, frynser, fjær og..ja egentlig alt som er indianer og hippie inspirert!  PEACE AND LOVE FOREVER
Hva syntes dere om Isabel Marant sin høst kolleksjon?





HODEJEGER MED DOBBELTLIV




Veldig mange av dere har sikkert lest Hodejegerne av Jo Nesbø, eller en eller annen spenningsroman av den dyktige forfatteren. Filmen hadde premiere for bare noen dager siden, og jeg har ikke en gang fått det med meg. Kanskje ikke rette filmen å se heller midt oppi alt som har vært, men har uansett lyst til å se den snart etter som den har fått utrolig bra omtale. 
Aksel Hennie spiller hovedroller, og hans kjæreste Diana Storm-Eliassen som er kjæresten til Christer Falck og blir omtalt som Norges nye skuespillertalent etter at hun ble Headhuntet av Castingbyrået Cannibal Casting som fikk tips fra Aksel selv. 
Filmen handel om Roger Brown (Aksel) som er en rekrutteringsekspert i sin beste alder og jobber for et annerkjent hodejegerfirma. For at han skal ha råd til den luksuriøse livstilen kona krever, lever han et dobbeltliv ved å stjele kunst fra klientene sine.  En dag når han skal gjøre det ultimate kupp i en Frogner-leilighet går ikke ting helt som smurt, og med ett er det hans hode som det jaktes på. 

Filmen er basert på Jo Nesbøs roman, en av landets mest kjente – og mest leste – forfattere. Hans bøker har solgt nærmere 2 millioner i Norge, og er mest kjent er han for rollefiguren Harry Hole. Med Hodejegerne har han valgt å ta et "litterært sidesprang" og har skrevet en spenningsroman fra rekrutteringsbransjen. 

BAMBIEFFEKTEN


         


 Noen som skal se premieren på Bambieffekten i helgen? Har så utrolig lyst til å se den!!


"To unge jenter møtes på nettet. Veronica og Cecilie har forskjellig bakgrunn, men et felles ønske og mål: Å forsvinne. Sammen drar de til Veronicas hypermoderne familiehytte, en tur ingen av dem planlegger å komme tilbake fra. Underveis filmer de alt de foretar seg for å kunne legge igjen en avskjedstape"


Bambieffekten -er; –ene – [bambɪəfɛktɛn]
Psykologisk fenomén som gjør at mennesker har en sterkt tendens til å føle mer sympati med dyr, mennesker, objekter etc. som er søte/pene/vakre, ref. Bambi. 

27. juli 2011

This Young Cowgirl put one foot in the warm sand and fell in love

Just one word to say OMG.. i just LOVE Wildfox swim Resort 2012. Hele historien er bare drømmende og vakker, inspirert av Birgitte Bardot, Marylin Monroe og Raquel Welch, inn i syttitallets lyse pastellfarger som gjør det hele osende romantisk.  What do you think?






Flowers all over me


Kjole/Vintage, solbriller/Chloe,Orange Bracelet/Glitter 

Våknet opp med betennelse under begge føttene i dag.. var bare det som manglet nå..men kunne selfølgelig vært verre ting! Jeg får presse meg selv til å gå ut, for nå skal jeg på besøk til en venninne jeg ikke har sett på alt for lenge. Gleder meg masse til å skravle og spise lunch!! Ønsker alle en super dag!

26. juli 2011

I try to not think so much


Jeg har vært hos mamma et par dager nå, siden jeg ikke har sett hun på kjempe lenge,og hun skal reise bort i fjorten dager på Torsdag. Det var så ksoelig å være sammen igjen, bare vi to..Måtte koble av med en film i går kveld, etter alt som har vært, og i dag har vi drukket capputiono, dykket i bassenget, og nå fått lest ut Elle UK og spist cappatio suppe. Må bare si at August nr var bare proppet med inspirasjon.
Hva har dere gjort i dag? Har dere klart å tenke på noe annet? Veldig vanskelig å ikke gjøre det!

I have been with Mom for a few days now, since I have not seen her for a longfight, and she is going away for a fortnight on Thursday. It was so ksoelig to be together again, just the two .. Had to relax with a movie last night, after everything that has been, and today we have been drinking capputiono, divedinto the pool, and now have read the Elle UK and cappatio eating soup. Mustjust say that the August number was only full of inspiration.
What have you done today? Have you managed to think of something else? Very hard to not do it!

MIROSLAVA DUMA









Flere og flere har fått øynene opp for den Russiske It-jenta Miroslava Duma som jobber som frilansjournalist i numerous og OK Magazine (Russia). Hun er datter av Vasilay Duma( den russiske senator) og har allerede utmerket seg som et stil ikon verden over etter å ha bli fotografert av blandt annet Scott Schuman for The Sartorialist.

24. juli 2011

Memories in our hearts























Nå skal kjæresten min snart kjøre meg hjem til Oslo, etter å ha vært borte i nesten tre uker.. Blir ganske rart å komme hjem igjen etter det som har skjedd..men livet må gå videre, og vi må prøve å gjøre det beste ut av det, og vise vår støtte til de som har mistet noen. Jeg ser mange bloggere inkludert meg selv har fått spørsmål om hvordan vi skal klare å blogge nå , da det kanskje kan føles meningsløst ut å blogge om noe annet enn sorg og fortvilelse. men vet dere hva.. jeg tror faktisk det kan være en god ting å blogge om noe positivt, og gledesfullt på en god måte uten at det misforstås, slik at vi kommer på andre tanker. Det betyr ikke at vi har glemt det som har skjedd, for det vil vi aldri komme til å gjøre. Vi minnes dette hver eneste dag, men ikke la Oslo /Norge stopppe opp. Vi er her for hverandre, og alle viser sin støtte på sin måte!

Now I will soon go home to Oslo, after having been away for nearly three weeks on holidays .. 
Is quite strange to come home after what has happened ..but life must go on, and we must try to make the best out of it, and show oursupport to those who have lost someone. I see many bloggers including myselfhave received questions about how we are going to blog now, as it might feelmeaningless out to blog about something other than grief and despair. but you know what .. I actually think it might be a good thing to blog about something positive, and enjoy fully in a positive way without being misunderstood, so we'llchange his mind. It does not mean we forget what has happened, for it will neverget to do. We remember this every single day, but we can not let our lives stop.. We are here for each other, all showing their support on their way!

ACNE OLEANDER



Jeg hadde nesten helt glemt disse perfekte Acne Oleander i (beige skinn), helt til jeg så de igjen på             Tyra sin blogg(her).. De er nå satt ned til 5000,- men kanskje jeg får de enda billigere hvis jeg venter litt til. Ser for meg disse til høsten, med et par tykke knelange strømper!

23. juli 2011

IN AGIA MARINA



Jeg har hatt en utrolig fin tur til Agia Marina (chania), men forferdelig vondt å komme hjem til en slik grusom nyhet i går..jeg hadde mest lyst til å sette meg på første fly tilbake igjen, for hendelsen hørtes veldig uvirkelig ut..Det gikk vel ikke helt opp for meg hva som faktisk hadde skjedd føre jeg slo på nyheter selv.
Sender masse varme tanker til alle som er berørt , pårørende og resten av Norge. Tenner lys i dag


I've had an incredible trip to Agia Marina (Chania), but terribly painful to come home to such a terrible news yesterday .. I wanted to put me on the first flightback, the event seemed very unreal. . It was not entirely clear to me what had actually happened cause I turned on the news itself.

Sending lots of warm thoughts for all those affected, their families and the rest of Norway. Tending candels this day