30. sep. 2011

Tapasaften





























Ønsker alle sammen en fantastisk god Fredags kveld..Har laget Tapas til kjæresten min,
 så nå blir det moms, rosa martini s og Idol !

Dom band som binder mig här


Blazer/H&M, Bluse/Mina K, Boots/Vagabond, smykke/Dreams of Norway


Vi är aldrig starkare 


Än på vår svagaste punkt

Lisa ekdahl

29. sep. 2011

DEFINE HAIR AWARD: STEM PÅ MEG

































Define kårer Norges vakreste hår, i sammarbeid med Kamille. Den som vinner blir Defines nye modell og covergirl på Kamille. Det er folket som stemmer , og jeg er derfor avhengig av din stemme for å vinne. STEM HER mine elskede lesere, så gjør dere meg kjempe glad!  PS: I LOVE U

MILA KUNIS

Noen som har sett "Friends with Benefits" ? Med Mila Kunis og Justin Timberlake..Jeg har bevisst stått over den filmen fordi den så ut som nok en super klisje lovemovie  , noe jeg ikke er serlig fan av!
Men jeg har hørt at den er ganske bra fra andre som har sett den, så da får jeg vel give it a chance
Anyway..I love Mila Kunis as an actress and her beautiful look!

28. sep. 2011

ANGELICA BLICK FOR NELLY

























WHAT A NEWS
Bloggeren ANGELICA BLICK skal designe en hel kolleksjon for NELLY.
Jeg kan nesten ikke vente med å se resultatet, men vi må desverre vente helt til våren igjen!
I mellomtiden venter jeg på at et par grønne skinnbukser skal dukke opp på nettbutikken deres..

Bilder lånt av: angelicablick

Hösten är en tid för att drömma sig bort


Photo: weheartit

27. sep. 2011

I love to hang my ornaments on a tree




Når man har så mye smykker at man ikke vet hvor man skal gjøre av alt, så er det fantastisk med disse smykke stativene. Jeg har allerede et jernstativ i gull fra Lisbeth Dahl, og et fat hvor ringene ligger, samt neglelakk og ørdobber. I dag fant jeg dette svarte treet på Åhlens, og det passet perfekt inn på badet mitt!
Nå som nesten hele leiligheten er fornyet og vasket, så mangler det kun badet. Tror ikke jeg har opplevd så mye rot på badet mitt siden krigen.. Ja, dere kan faktisk få se det selv..står ting overalt!!( Bortsett fra at dere kun ser en brøkdel av det! Men når det er sagt: Ikke min feil at badet er stort!

AT :CAFE SØR

Nå er jeg akkurat hjemme igjen fra byen, etter å ha vært i møte med min dear missing friend and colleague Ida(her)Fikk til og med en liten gave: "I den innerste kretsen " av Viveca Sten. 
Morsomt at hun hadde fått meg seg at jeg er stor fan av svensk krim, hehe.. Det ble pannekake med smeltet mozarellaost og spekeskinke til lunch (Fy F) så godt det var. Nå vet jeg hva jeg skal lage neste gang jeg skal ha besøk! Det er jo egentlig en ny yourk`ish ting, dette med fylte pannakaker. Tenk om Norge også hadde hatt egne pannekake takeaway restauranter, hadde ikke det vært flott?
Nå er jeg hjemme igjen, og skal bruke resten av dagen på å vakse ferdig badet, og jobbe litt!!
På bildet: Ny høst kåpe fra Gina Tricot, sko fra Roots,Bukse fra Zara og veske fra Gunnilla

Gold and silver ear-cuff

Bilder/privat(earcuff fra Gina Tricot)

26. sep. 2011

Nouveau dans l'appartement

I dag har jeg endelig hatt tid til å shoppe litt til leiligheten min, som virkelig trengte en liten oppfreshning Har fått oppdatert kjøkkenet med vinglass, coctailglass, kaffekopper og noen fine fat, og i tilegg fått freshet opp stuen med nye pynteputer og lysestaker. Det er så deilig å tørke støv, og få på plass noe nytt, er dere ikke enig? Man blir ganske lei av at de samme tingene står på samme sted over lengre tid ikke sant!Følelsen jeg hadde etter at jeg fikk byttet ut sengen på soverommet, samtidig ommøblert litt var ganske deilig..Ikke bare det, men jeg sover også mye bedre enn før. Nå er jeg fornøyd..Natta!


25. sep. 2011

Curlish

























































Denne helgen har jeg slappet av hjemme..Herregud så deilig det har vært, selv om det har vært litt vanskelig må jeg innrømme "ikke lage avtaler", selv om jeg har fått ryddet, vasket bad, klær, lest bøker og magasiner, hørt på musikk, sett filmer etc..Ikke så veldig Intressant å høre om, men jeg lovte meg selv å ha en slik helg! Har svidd av (sykt mye) på byen, luncher, middager, shopping den siste tiden, så nå skulle jeg liksom være flink denne helgen da vet dere!! Nå stikker jeg snart til mamma på forikålmiddag, som jeg egentlig ikke kan fordra, så da blir det Sushi på meg i stedet..Har dere gjort noe mer spennende enn meg i helgen da? Det har dere sikkert!

Superfornøyd med min nye spiral krølltang (ROD Curling Iron) fra HH Simonsen

24. sep. 2011

Räkna ner dagarna tills Lisa Ekdahl


Gjett hva jeg skal 2.November? Lisa Ekdahl konsert på Sentrum Scene / fy F som jeg gleder meg enormt mycket!! Lisa ock hennes texter har jag älskat i så många år..    
Räknar ner dagarna tills November!! Can`t wait..

Minns du hur stabil jag var igår!



Blue dress from Vila, Orange belt from Nelly, White leather trench/Vintage

Nå som jeg har farget håret kobber er det mange farger jeg rett og slett ikke kan bruke..
Som for eksempel (knall rødt) En av mine favorittfarger.. (Har ikke tenkt på det egentlig) men fy faen så jævlig jeg så ut i rødt, for ikke å snakke om min syrinfarget genser, og rosa plagg! Seriøst jeg spyr av mine egne outfits snart...Noen som føler for å hive tre/fjeredeler av garderoben sin inn i mellom?
Heldigvis er det snart høst! Og mosegrønn, blått og rustrød, er jo farger som for tiden preger motebildet. Blir nok å forholde meg til disse fargene, ink svart hele høsten,haha.. 
Og brunt går jeg heller ikke med desverre..brunt og beige .Jeg må jo ha tvangstanker? Brunt er uaktuelt, da går jeg heller med en rød og svart MC jakke liksom, enn en brun kåpe..!!


23. sep. 2011

Some favorite things at the moment



















































1.Halsring fra H&M 2.Peacesmykke og earcuff fra Glitter 3.Gullarmbånd med nagler fra Dyrberg/Kern
4.Mineralpudder fra I.D 5.Sminkekost fra Makeup Mekka 6.Neglelakkene 531(Peridot)
og 509 (Paradoxal) fra Chanel 7.Hair Play Makeover spray fra KMS
8.Deep-Penetrating Reconstructor fra Joico

Fridays outfit




















































Pants from Monki, shoes from Roots, Sweather from Vera Moda, Jewls from Glitter and 
bag from Chanel,vest lånt av stemor

Andrej Pejic

Hvem hadde trodd at dette var en nitten år gammel gutt fra Serbia, som egentlig ikke ønsker å være jente, men ikke har noe mot i å gå i kvinneklær.. Så lenge han får like høy lønn som de andre kvinnlige toppmodellene, altså mer enn hva han hadde fått som mannlig modell. Han ble oppdaget i fjor av Sarah Doukas, samme dame som oppdaget Kate Moss en gang i tiden.Jean Paul Gaultier, som er kjent for å ville utfordre kjønnsrollene var den første til å bruke Andrej Pejic i kvinneklær på motevisning. Han inrømmer selv at han nesten ikke kan spise for å holde på jobben som kvinnelig modell..Han har tross alt litt større hofter enn de kvinnelige modellene!
Hva syntes dere om Andrej? Han har et veldig spesielt utseende, en utrolig vakker gutt..(kvinne)










































































22. sep. 2011

It's better than I ever even knew..They say that the world was built for two


Genser/Vera Moda-Vest/Vintage-Smykke/Glitter

LOVELY HAIR


Hva syntes dere om min nye hårfarge? veldig uvant, men er utrolig fornøyd da!!
I dag har jeg vært innom Tendenz AS for å hente stylingvektøyet jeg var så heldig å få, da jeg ble Intervjuet av Janniche for we luw hair magazine. På Tendenz fikk jeg en gjennomgang fra verktøy ansvarlig Lene Beate Lintho, om hvordan jeg kunne bruke spiralkrølltangen, samt produktene jeg skal bruke før og etter.. Etterpå tok Stian Holter (produktansv) over håret mitt for å gjøre en siste finish..og vise meg hvor fantastisk stylingproduktet (KMS Hair splay makeover) er..Den fjerner til og med røyklukt fra håret..jeg skal forteller dere mer om produktet seinere, men det kommer definitivt til å være en del av mitt veskeinnhold til daglig. Anyway..for en fantastisk festlig fyr Stian var, tror vi kunne ledd i timesvis om jeg hadde blitt sittende i stolen!! Gleder meg masse til å prøve ut alt av nye produkter, stylingverktøy og sammenligne med andre bra produkter fra andre leverandører!

21. sep. 2011

So I decided to dye my blonde hair like the fox fur


Dette er noe jeg har tenkt på veldig lenge, og i dag bestemte jeg spontant for å bare gjøre det.
JA! Jeg snakker om håret mitt..og JA jeg er ikke lenger blond, men klarer heller ikke å definere fargen jeg nå har. En blanding av revens pels og fersken kanskje? Jeg var til og med på å hjelpe til å bestemme hva slags fargeblanding frisøren skulle smøre i håret mitt i dag..og så sa jeg til henne"men felles fargekunnskap og med din flax så blir det nok slik jeg ønsker" Og det gjorde det! Det ble nøyaktig den fargen jeg hadde tenkt, er super fornøyd..Det er vanskelig å se på et bilde, da den ser en del mer orange ut enn det den er i vikeligheten.Det har vært en lang dag, og avsluttet den på Et Glass med venner og kyllingsalat og tønner med kaffe til middag, spørs om jeg får sove nå..
Dere skal uansett få se mer bilder i morgen..NATTA!!