31. okt. 2011

Blogg anbefaling: im fancy (yes she is)

Har forelsket meg i en ny og helt fantastisk blogg:Den svenske jenta Fanny Lyckman står bak bloggen imfancy HER. jeg elsker hvert eneste plagg hun tar på seg, og hvert eneste bilde som blir knipset av denne nydelige jenta. ( Inspo til tusen)























































Yves Rocher: Jeg har testet leppestift og neglelakk

For ikke så lenge siden fikk jeg tilsent en pakke fra Yves-rocher med To Moisturizing Cream Lipstick:
102 Rouge/Klarrød og 105 Rose/Beige Rosa. Og to herlige neglelakker + (Quick Dry Fluid)
Dette er hva jeg syntes om produktene:

102 Rouge/Klarrød: Det er ingen suprice at jeg elsker knallfargede leppestifter, og det passet meg perfekt at jeg hadde gått tom for min gamle. Var veldig spent på holdbarheten på denne.
Om det var sesamolje fra de økologiske avlingerne som gjorde at den nesten ikke smittet av på vinglasset og holdt hele kvelden er ikke godt å si, men den satt perfekt og tørket ikke inn leppene, slik jeg har opplevd med andre leppestifter. Anbefales på det sterkeste!
105 Rosa/Beige: Dette er overhodet ikke min farge, men jeg testet den en hel dag, og den holder like bra som den røde. Selv om fargen i seg selv er min favoritt!


Jeg testet fargene: Rød og Aubergine:
Når det kommer til neglelakker er jeg meget kresen, og bruker som regel kun Chanel sine og et par andre merker, da jeg har opplevd så mange tilfeller med avflasset neglelakk bare etter et par dager.
Nå er det en hel uke siden jeg tok på første strøk med Aubergine, og den sitter fortsatt på (ikke tull)
Jeg tok kun et strøk med penselen, og et strøk med overlakken (Qick dry fluid) som gjør at fargen skal tørke fortere og holde lenger. Jeg helte en dråpe på neglelakken uten å komme nær den, og etter kun tyve sekunder var neglelakken helt tørr, samt at de ble ekstra blanke.
Formelens hemmelighet:  Ekstrakt av Aloe Vera.




Produktene i innlegget er sponset

30. okt. 2011

Sunday is my favorite day


Sko fra roots, skinnbukse fra Sisters point, Pels fra Asos, veske fra chanel
For en herlig høstvær det har vært i dag. Har vært på Egon å spist en stor frokost/ lunch..
Nå skal jeg se filmen "Drømmer av Snø / Maria Wern" Elsker de svenske Maria Wern filmene, litt lik Wallander, men nesten enda mer spennende syntes jeg!!
Håper dere har hatt en fin helg? 

29. okt. 2011

MOVIE :Babycall

Anna og hennes 8 år gamle sønn Anders er på flukt fra hans meget voldelige far.
De flytter inn i en hemmelig leilighet utenfor Oslo med ukjent adresse, men likevel er Anna livredd for at barnefaren skal komme å finne dem, så hun kjøper en babycall for å være sikker på at sønnen kan være trygg så hun selv får sove. Plutselig hører hun rare lyder fra babycallen, som kommer fra andre steder i høyblokken. Noe som hørtes ut som mordet på et annet barn!  Anders får samtidig en mystisk mørkhåret venn som kommer og går som hun vil. Rare ting skjer som at blod dukker opp uten grunn på sønnens tegninger, og lyder som får Anna til å tro at hun begynner å bli gal. Kanskje er det nettopp dette hennes eksmann prøver på, å ødlegge henne psykisk? Noen som har sett filmen ? Se traileren her:

HAPPY HALLOWEEN


Håper alle får en fantastisk Halloween feiring!! 

I dont think I could ever live without you

Jeg tror ikke at noen kunne vært mer uheldig enn meg når det kommer til Iphones dette året. I dag kom min etterlengtede Iphone 4 i posten, som jeg har vært uten i over en måned. Det har vært en vond og sorgfull periode, og jeg har savnet den så mye. I slutten av Mai i år, ble jeg overfalt på Aker brygge, og frastjålet Iphone, andre gangen det skjedde var ca to måneder siden, hvor jeg stod å ventet på trikken og en tulling kom løpende, og røsket tlf ut av henda mine og løv av gårde. Ingen ble tatt! 
Nå kommer jeg til å passe så godt på Iphone min at jeg kommer til å bruke reserve tlf når jeg drar til byen faktisk.. Det er helt sykt hvor mange Iphones som blir stjålet i oslo hver eneste dag.. Pass godt på dere!

28. okt. 2011

Happy birthday to you


Akkurat nå har jeg bare lyst til å skrike kjempe høyt , men da må jo naboene lure på om det har klikket totalt for meg!! Får vel heller bare bite tenna sammen, og prøve å takle enda mer motgang som jeg alltid får når det passer meg minst av en eller annen grunn. Har mer nok med å komme meg etter gårsdagens festligheter på byen. Herregud som det tok av, og det ble høy champis faktor kan man si.
Min beste venninne ble 25 i natt, så jeg fikk DJen til å spille Happy Birthday to yah, hele 3 ganger, og fikk samtidig med meg hele utestedet på å synge med og skåle. haha!! Burde vel strengt talt kanskje holdt meg hjemme i går, siden jeg vet at det nesten alltid skjer noe dagen etter, anytime..anyway jeg tok sjansen likevel, og det var en fantastisk morsom kveld. Nå venter jeg på at pizza og pepsi skal dukke opp på døren. Ha en super fin Fredag alle mine kjære fantastiske lesere!

26. okt. 2011

There is always something to celebrate,right!

Oslo er trist på dager hvor været er grått og regnet drypper ned på gaten i timesvis. Og JA det er vanskelig å ikke irritere seg over en så filleting som dårlig vær, men man kan ikke la være sant?
Jeg prøvde i alle fall å ikke irritere meg , da jeg har hatt flere bra ting å feire i dag. Dro å lunchet på Gatsby med Ida tidligere i dag, og måtte ta en liten cava skål fordi det er et to siders Intervju med meg i we love hair magazine,og jeg var til og med nevnt på forsiden "tett på bloggeren verozitas"
Jeg liker ikke å skryte, men da var jeg ganske stolt av meg selv! Dro en liten tur på Aker Brygge seinere for å møte en annen venninneå skravle litt, før jeg dro hjem igjen. Skal poste Intervjuet seinere!

Oslo is sad on days like this,where the weather is gray and the rain dripping down the street for hours and hours. And YES it is hard to not be irritated by such a rag thing as bad weather, but you can not stop it right?
I tried at least to not to be annoying, when I have had several good things to celebrate today. Went to lunc at Gatsby with Ida earlier today and had to take a cava toast because it is a two-page interview with me in
 we love hairmagazine and I was even mentioned on the front "hands-on blogger verozitas"
I do not like to brag, but I was pretty proud of myself though! Went for a walk at Aker Brygge later to meet another friend to chat a bit before I went home again.

GIVEAWAY KONKURRANSE/ VIL DU VINNE?

Hei alle lesere. Siden jeg har fått så mange flotte kommentarer av dere i det siste, så er det på tide å gi noe tilbake. Også er det jo snart Halloween dere!
Du kan vinne : Et minimalistisk smykke, armcuff og earcuff i sølv. Minimascara, to neglelakker og
Min debut roman "La Oss Danse" fra (2008).Som handler om
Motejounalisten Isabelle, og hennes vanskelige liv gjennom en forbudt forelskelse.

Vil DU vinne alt dette? Alt du trenger å gjøre er å følge meg på bloglovin her (hvis du har blogg).
Og svare på et enkelt spørsmål: Hvilken artist skal jeg på konsert med 2. november?


Skriv det du tror er riktig svar i kommentarfeltet og legg igjen din mailadr, så trekker jeg en heldig vinner i neste uke!


25. okt. 2011

And I can`t even say you name anymore..not ever again we will ever be together..but in my last breath I will say it: Your name



LALEH har en så utrolig nydelig og spesiel stemme. Har alltid elsket musikken hun har laget..Og da jeg hørte denne sangen kunne jeg ikke annet enn å holde tårene tilbake. Så sterkt, så skjørt..som en drøm!

Like the glitter making love to the gleam.. Just remember things aren't always what they seem




Jeg husker første gangen da jeg hørte "Hollywood" av Marina & The Diamonds på radioen.
Jeg følte jeg var i himmelem da jeg hørte sangen.. I dag er jeg selvsagt dritt lei, som man blir av låter som går på repeat i stua flere uker etter at du har fått en låt på hjernen. Nå er Marina & The Diamonds ute med singelen "Radioactive" som jeg ble meget skuffet over da jeg hørte, men har hørt andre sanger fra albumet som slippes til neste år,og gleder meg masse. Hun kan virkelig å lage låter med sykt morsomme tekster som får meg i kjempe godt humør!  Nå har jeg låten "Troubled Mind" (låten over) på hjernen!

23. okt. 2011

Versace for H&M

Versace for H&M






This is my favorite thing of Versace for H&M, love the combination of black and gold. I thought the colorful dresses were a little too much! Do you have any favorite pieces?

22. okt. 2011

J'aime cadeaux


I dag har jeg følt at det nesten har vært julaften, så mye fint som jeg har fått..Først en helt nydelig kjole fra Goelia, et syrinfarget pelspledd og pute fra mamma. Og i posten lå en pakke fra Celine/MAG med magasinet og dette kjempe fine smykket(bildet)..

Today, I felt that it almost was Christmas Eve, so much  gifts that I`ve got .. A very beautiful chiffon dress from Goelia, fur blanket and a pillow from my dear mother. And the mail was a package from Celine / MAG with the magazine and this really nice necklace (picture) ..
Ønsker dere en super fin Lørdagskveld!

Perfect black details

Design: A.F. Vandevorst
pic: style.com

21. okt. 2011

Imagine that you could drink one glass of blue martini and your hair suddenly became like this



Dagensoutfit postet dette bildet av meg i dag, og lurte på om det var photoshop eller ikke..vel, IT IS
Kanskje ingen bombe, men som sagt jeg kunne sikkert ha hatt det slik i noen uker bare for morro skyld.
Så hadde jeg nok farget det "normalt" igjen!

PS: Gjør meg den tjenesten å stem på Ida Jensen HER til  å vinne en tur til London..
Hun er nemlig plukket ut som 1 av 10 finalister til å vinne en tur til London med 

Charlotte Thorstvedt og Coca-Cola light.

Årstiderna smälter samman Och jag vill minnas det jag en gång glömde bort


Strikket vest fra Inspiration by Laa/
Bukse fra Gina/Sko fra Roots/Costume November

BLOGGEN FYLLER TO ÅR!


Det er rart å tenke på at jeg nå har blogget hver dag i to år. Noen av dere har fulgt meg helt fra starten, og bloggen har jo forandret seg KRAFTIG siden jeg startet. Det er faktisk slik: Når jeg ser tilbake på gamle innlegg, på knøttsmå små bilder tatt med Iphone/ eller mitt bittelille kamera så tenker jeg bare:
" Guud, hva i huleste er det jeg dreiv med"! Men slik er det vel med mange som har blogget i lang tid vil jeg tro, men jeg hadde jo en del lesere da også så helt jævlig kan den jo ikke ha vært.Hehe!!
Når jeg startet å blogge var håret mitt svart som kull, siden har det vært både rødt, mellombrunt, isblondt,og nå kopper. Har egentlig vært mest fornøyd som blond eller slik jeg er nå..
Etter at jeg fikk meg speilrefleks sist jul, så har bloggen blitt så mye bedre. Og lesertallet har vokst! 
Jeg har blogget og blogger mye for min egen del, men også får DERE fantastiske lesere.
Det er deres tilbakemeldinger og søte kommentarer som har fått meg til å drive den videre..
Uten dere ville ikke denne bloggen vært det samme..
Disse to årene har gått så utrolig fort, og jeg har hatt både ups & downs. Ikke minst har jeg lært utrolig mye om meg selv, fått lov til å bli kjent med spennende mennesker, og mange muligheter jeg har fått, som jeg aldri hadde fått oppleve uten denne bloggen.

Husk at jeg Elsker dere !