15. des. 2011

15122011


Håper ikke dere er for stresset i disse førjulstider? Jeg har aldri vært så relaxed noen gang som denne førjulen tror jeg..i fjor stresset jeg livet av meg for å bli ferdig med julegavene, men nå har jeg bare tatt litt og litt og det ser ut til å funke.. Jeg har også planer om å lage noen julegaver i år. Så jeg lar fantasien vandre og så maler jeg til mine favoritt sanger.. Ingenting er mer koselig når man har alene dager..
I går var ikke formen helt på topp, siden jeg var på byen på Mandag(jentejulebord) Tror jeg sov helt til halv fire jeg! Nå har jeg akkurat hatt besøk av pappa, og klart å få i han sushi for første gang.
Det var vel ikke helt tingen for han..Pappa: "Hva er det som er rundt fisken a" Jeg bare "ris og tang"
Pappa: "mm,okey" så litt skeptisk ut, men fant ut at den med laks var grei hvis det hadde vært en annen dipp til enn soya. Pappa: "Kanskje litt majones hadde gjort seg" Hehe

4 kommentarer:

  1. Jeg stresser aldri hehe, det kommer liksom alltid på plass :) Åsså er vi jo to om det så det går greit. Hehe koselig med sushi og pappabesøk, menn er så skeptiske til sushi! I alle fall mennene i mitt liv :)

    SvarSlett
  2. Hvor er den hvite fuskepelsen fra?

    SvarSlett
  3. Prøver å ikke stresse for mye, men det er ikke så lett kan man si! Har kommet halveis i julegavehandlingen, har vel igjen rundt 10 stk, så må raske på nå..ikke mange dagene igjen;)

    SvarSlett

TNX Sweetheart