5. des. 2011

A new week is here
Da var jeg hjemme igjen fra Hamar, og var innom Apexklinikken for å ta trykkbølgebehandling på vei hjem..Da jeg kom til postkassen lå en enorm pakke i postkassen, eller den var langt utenfor så godt det ikke har regnet her mens jeg har vært borte. Lurer på hva det kan være! Skulle egentlig på julegaveshopping i dag, men formen er fortsatt dårlig, så blir nok å slappe av hjemme i dag også..
Jeg kom over noen utrolig kule take away kaffekrus på By Porten i dag (bildet) Også en ting som står på ønskelisten i år. Ganske så genialt, jeg som alltid flyr rundt med take away en gangs krus!!
 Har dere hatt en fin helg da?

8 kommentarer:

 1. Elsker å titte innom bloggen din Veronica men jeg sliter med å få opp bildene når jeg går inn på den. Det er så synd for jeg vil jo se alle! Ha en fin fin kveld.

  SvarSlett
 2. Line Lauritzen : Så hyggelig:) Men hvordan sliter du med å få opp bildene? Det er ingen andre som gjør det? Har i alle fall ikke hørt det fra noen andre, og har gått inn på bloggen min fra sikkert 10 forskjellige pc siste måneder!! Klem:)

  SvarSlett
 3. Fikk det til nå. Det var nok bare linken min som var dårlig. Men får det til når jeg skriver blogg adr i søkefeltet =) Jeg er litt lite teknisk, he he

  SvarSlett
 4. Line Lauritzen: Åja, hehe..så bra:D

  SvarSlett
 5. Så søte(bildet) <3

  SvarSlett
 6. Hvem er barna på bildet, så nydelige :)

  SvarSlett
 7. Monika: Barna til kjæresten min:))

  SvarSlett
 8. Så kule de take away krusa var, genialt da..sparer jo en del peng på det:D

  SvarSlett

TNX Sweetheart