16. des. 2011

...............HERE IS THE THING:

JEG SKIFTER BLOGGPLATTFORM TIL FEMELLE.NO
SÅ MIN NYE BLOGG BLIR:
VEROZITAS.FEMELLE.NODette er litt skummelt merker jeg! men dette er noe jeg har tenkt på siden jeg fikk forespørselen for ca en måned siden, da kvinnemagasinet femelle startet opp sin bloggportal med mange fantastiske og inspirerende blogger. Det var fler jeg kjenner som valgte å bli en del av de right away, men jeg måtte tenke på det litt, og kom nå frem til at det kan være gøy å prøve noe annet enn blogspot. Til tross for at jeg har vært superfonøyd med det.
Morro å være en del av en hel gjeng,og en del av starten på dette konseptet. Og ettersom fler og fler av mine favoritt bloggere har havnet under portaler,så har jeg følt meg mer og mer alone in the cyperspace liksom..ja dere vet hva jeg mener! 
Gleder meg til å komme i gang med den nye bloggen, så sier vi bye bye til den gamle. Jeg har jo blogget i ca 2 år nå, og det er spennende med noe nytt og fresht!
Håper alle dere som har fulgt meg , vil fortsette å følge meg videre på femelle:) 


LOVE YOU ALL

11 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy! Synes femelle har fått med seg mange flinke bloggere, deg inkludert, noe som gjør konseptet veldig bra :-)

  SV; Ja, det har jeg. Jeg har totalt 6-7 stykker. Den jeg har på innsiden av armen står på latin og betyr at uansett hvor hardt du faller er det den som har gått på trynet og reist seg igjen som ender opp som den sterkeste når alt kommer til alt. Den var middels vond i forhold til de andre jeg har. Det verste jeg har vert med på er helt klart øverst på ribbeina. Du har med andre ord ingenting å grue deg til!

  Vil anbefale deg å være 100% sikker på hva du vil ha og hvor du til ta det(Både plassering og studio) før du bestemmer deg for å gjøre det slik at du slipper å angre i etterkant. Særlig når det kommer til studio synes jeg det er viktig.. Det er ikke så farlig å ende opp med en nydelig tatovering med en litt feil tekst i forhold til det å sitte igjen med en tatovering med rett betydning men som ser ut som den er gjennomført av en 13 åring!

  Ellers vil jeg oppfordre deg til å gå for det. Du kommer nok aldri til å angre! :-D

  SvarSlett
 2. Skal du? Så GØØY:) Kult..gleder meg til å følge deg på femelle sin bloggportal

  SvarSlett
 3. Så utrolig gøy for deg:) Gratulerer! Og selvfølgelig skal jeg følge deg videre!

  SvarSlett
 4. Så morro, jeg ventet egentlig på det:P Ha en fin Lørdag!!:-)

  SvarSlett
 5. "A feeling never last forever, but it`s the memories that mean something" er en nydelig setning. Den synes jeg virkelig du skal tattovere. Om han du skal ta hos er lærling får han ikke lov å tattovere personer før "læreren" synes han er i stand til det, så da er han tross alt kvalifisert til arbeidet når han får ta en på deg. Dessuten var det utrolig billig! :-)

  Har forstått det slik at du er ganske hardhudet og tåler en god del, ja. Og helt ærlig forstår jeg ikke hvorfor folk synes det er vondt å tattovere seg. Det er virkelig ikke så vondt som noen skal ha det til! Det høres kanskje litt rart ut, men det med tattoveringer har blitt en slags avhengighet. Jeg skal ta min neste i romjulen og klarer nesten ikke å vente med å få den gjort!

  SvarSlett
 6. Hvorfor får man ikke kommentert på din nye blogg? prøvde, men det gikk ikke:(

  SvarSlett
 7. Så kult at du har blitt en del av femelle..Får ikke kommentert innleggene dine der,?

  SvarSlett
 8. Camilla: Jeg vet ikke helt, det er noe galt som jeg ikke klarer å fixe. Jeg må vente på svar fra redaktøren på mail!! ordner seg snart får vi håpe!!:)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ny bloggplattform :) Synes du har fine tekster og skriver virkelig bra, du er en flott jente med mye inspirasjon, tanker og meninger :) Å skrive under slike portaler kan jo gi en glitrende fremtid som journalist/skribent.. Lykke til ;)

  SvarSlett
 10. Nanne100: Så hyggelig av deg å si:D Nå ble jeg glad<3
  Er skibent for modette, men har planer om journalistikk fremtid ja, så absolutt..alle gode tråder er hjelpende tråder:)) TAKK

  SvarSlett
 11. Sara Destini17 desember, 2011

  Så morro, ha en strålende kveld Veronica:) Håper vi ses på nyåret

  SvarSlett

TNX Sweetheart