3. des. 2011

What`s wrong with me?Jeg har holdt kjæresten min våken halve natten pga intense smerter i ryggen, beina, helen, armen og magen. Om det er så forferdelig som det høres ut som ? Ja det er det faktisk.. I flere år har jeg hatt kronisk smertebetennelse, og presset meg selv på så mange områder, selv om jeg har visst at jeg kanskje burde tatt det mer med ro. Det er kanskje lett å si, men ikke lett å gjennomføre når kroppen skriker etter å komme seg ut og finne på ting..Ikke bare shoppe, ,men være aktiv som å trene og gå lange turer. Noe jeg ikke har hatt mulighet til på over 2 år. Kroppen stritter i mot, og jeg ber om å bli sengeliggende. Jeg er lei av å late som jeg har det bra.. For jeg har ikke hatt det bra på veldig lenge!
Jeg har hatt små perioder hvor kroppen har taklet mer, hvor jeg har kunnet jobbet mer og vært mer aktiv, men dette er kun pga kortisonen jeg har tatt i ny og ne. Sist mandag tok jeg min syvende kortisonsprøyte i løpet av året som har vært, og ja jeg har blitt mye bedre av den, men mens jeg har hatt vondt på et område har jeg overbelastet et annet sted på kroppen og fått senebetennelse der.Jeg er akkurat kvitt betennelsen i den ene tåa, kortisonen hjelper ikke på bekkenet eller helen, og jeg må kanskje sette fler sprøyter.
Spørsmålet er hvor mye kroppen min kan tåle, i og med at jeg er såpass ung. Det kan være det blir sykehusinnleggelse på meg i de nermeste ukene hvis ikke ting snur, fordi kroppen min er sliten og jeg tåler faktisk ikke mer snart..Jeg har heldigvis hatt god hjelp av mamma, kjæresten min og bloggen..som har vært der for meg uansett hva og når..Jeg har på en måte latt som ting har vært helt bra de siste årene, men det har jo ikke, selv om jeg har hatt noen fantastiske øyeblikk.. Kjæresten min betyr alt i hele verden for meg, og jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg hadde taklet dette alene. Jeg er jo ikke alene, men når man har det så vondt så ønsker man kun at personen man elsker i hele verden skal være der for en.
Jeg har spurt meg selv mange ganger" hva har jeg gjort for å fortjene dette"? Mens jeg samtidig tenker at "det er mange som har det verre" men hvem ville ikke gått på veggen og havnet i kjelleren med intense smerter i mange år, etter å ha prøvd både akupunktur, ionebehandling, healing, fysio, kiropraktor,osteopat..Inn og ut av ryggklinikker, ct, mr, sykehus, you name it!! Jeg er så lei nå at jeg har rett og slett ikke ord! Jeg vet det er skummelt å gi opp, men jeg har et lite snev av styrke til å fortsette litt til. Jeg kan ikke legge meg ned å tenke at her skal jeg bli og råtne for resten av mitt liv.
Så om noen av dere klager over noen høyhelte sko dere ikke klarer å gå i ? Da kan dere tenke dere hvordan jeg har det. Jeg vet jeg syntes synd på meg selv nå, men jeg kan ikke noe for det!
Husk at jeg setter pris på dere som leser bloggen min, og at for hver kommentar dere legger igjen, så er det en liten slags hjelp/opptur for meg til å tenke positivt! Tusen Takk!!

22 kommentarer:

 1. Åh.. jeg er litt tom for ord jeg. Sender deg en stor klem. <3

  SvarSlett
 2. Huff så vondt å høre Veronica:'g sender deg varme tanker og håper ikke du gir opp..jeg elsker bloggen din og var overhodet ikke klar over at du hadde det så vondt! Jeg vet du er sterk og du vil bli bra med tiden:)

  SvarSlett
 3. Sender deg masse varme tanker også<3 Dette hørtes ikke godt ut og ingen fortjener og ha det slik!! Be strong

  SvarSlett
 4. Så trist å høre vennen..håper du snart blir bedre igjen..g

  SvarSlett
 5. Fikk ikke skrevet ferdig mld min.Godt du har noen rundt deg:) Ta vare på deg selv!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fine kommentarer:-)

  SvarSlett
 7. Åh, jeg skulle ønske jeg kunne tatt bort alt smerten, det er ingen som fortjener å ha det slik. Og i så ung alder. Håper virkelig at du en dag slipper all smerten. Og utrolig godt at du har fine folk som er der for deg, og vi er jo her alltid :) Jeg sender deg masse varme tanker, og ønsker deg det beste <3 Masse klemmer!

  Og ikke for å snu dette til meg, men hvordan føles betennelse i helen? Etter at jeg brakk foten og etter 3 måneder kunne jeg endelig begynne å gå. Og nå er det slik at når jeg har gått, setter meg ned og så skal reise meg igjen så gjør helen så innmari vondt. Har lurt på om det er betennelse.

  SvarSlett
 8. God bedring <3 Du virker som en sterk jente;)

  SvarSlett
 9. så trist å høre veronica:( Masse god bedring...:/

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Luisafernandadelmar:Tusen takk for koselig kommentar!Jeg håper virkelig all smerten forsvinner snart jeg også,bare tanken på alt jeg har gått glipp av dette året.Selvsagt kunne det sikkert ha vært verre,men for meg har det vært veldig nær smertegrensa hele tiden..uten kortison så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort..Når det gjelder senebetennelse i helen er det som regel det man har hvis man overhodet ikke klarer å tråkke ned på helen, og automatisk går på tærne eller siden i stedet, eller hvis du trykker på midten med tommelen og det gjør sinnsykt vondt..så hvis det gjør det på deg, bør du nok ta en ultralyd, da ser man det med en gang..jeg tar ultralyd en gang i uken på diverse steder på min kropp, da ser man hvor betennelsen ligger. Men om man først har fått betennelse i helen, er det nesten ingenting annet enn trykkbølgebehandling og kortison som kan fjerne det helt!! :) V

  SvarSlett
 12. Håper du blir bedre snart! <3

  SvarSlett
 13. Det hørtes ikke ut som noe godt å ha så mye smerter nei. Jeg har selv hatt senebetennelse i armen og beinet og det husker jeg gjorde forferdelig vondt, men det varte kun noen måneder. Jeg sammanligner ikke med deg på noe som helst måte, men jeg kan bare tenke meg hvor vondt du må ha hatt det. Håper du får hjelp til å bli bedre snart, ingen fortjener slik smerte i så ung alder.
  Klem Celine<3<3

  SvarSlett
 14. Åh, god bedring fine Veronica. Selv om jeg ikke kan forestille meg hvordan du har det så kjenner jeg meg på en måte igjen. Slikt smertehelvete er helt for jævlig å leve med. Jeg har ikke hatt det så ille som deg, men jeg måtte brått slutte med dansing på grunn av ryggen. Sliter ennå med ryggen, men det kommer og går i perioder, noen perioder er veldig tunge siden jeg ikke klarer noe. Har også vært igjennom diverse andre idrettsskader som aldri blir helt borte. Pluss at jeg har opplevd å ligget oppe om natten med sykdom tidligere.

  Sender deg masse tanker! Ingen fortjener slike smerter, og dine er jo ille. Klem Martine <3

  SvarSlett
 15. Martine: Nei det er jo vanskelig å forestille seg når man ikke har vært der selv, men kan nok sammenlignes med fødselsveer annhver dag..det er i alle fall det legene mine sier!
  Tusen Takk for hyggelig mld<3

  SvarSlett
 16. Sara Destini04 desember, 2011

  Håper englene gjør deg frisk snart jenta mi<3

  SvarSlett
 17. BE STRONG Veronica, du skal se at ting går din vei til slutt!!

  SvarSlett
 18. Ver sterk! Det kommer til å ordne seg. Jeg ber om at du blir frisk snart så du kan være med på alt det gøye du vil :-)

  SvarSlett
 19. Krysser fingrene for at du blir bra snart:)

  SvarSlett
 20. Kjempe fan av bloggen din Veronica. Husk at du har støtte fra leserne dine<3

  SvarSlett

TNX Sweetheart