29. nov. 2011

C A F I


I dag når jeg våknet føltes det ut som noen hadde strukket femti kniver i hvert lår mens jeg lå og sov.
Jeg var på Apexklinikken i går å satte to kortisonsprøyter i det ene låret og under foten. Nå er jeg så lei av disse smertene at jeg snart dør..men når det er sagt så er det ikke mange ukene jeg tok kortison i tåa og helen, så da vet jeg at jeg blir verre før jeg blir bedre.. Anyway..i dag har jeg ryddet litt og vært på den nyåpnede Cafeen (Cafi) på Holtet med en venninne å drukket kaffe og spist lunch.
Super fresht Interiør og fantastisk god kaffe!! For et forferdelig vær det har vært i dag..surt og guffent..da er det best å holde seg innendørs ikke sant? Håper dere har hatt en bedre Tirsdag enn meg!!

4 kommentarer:

 1. Huff det hørtes ikke noe godt ut..Stakkars deg som har mye smerter, det unner jeg ingen å ha! Cafeen så veldig koselig ut! Må ta trikken dit en gang, siden jeg bor like ved, så kanskje du vil møte meg å ta en kaffe:)

  SvarSlett
 2. Ser koselig ut:)

  SvarSlett
 3. Sara Destini30 november, 2011

  Der må vi ta en kaffe en dag<3

  SvarSlett
 4. Uff det høres helt forferdelig ut stakkar :( Skulle ønske jeg kunne ta det bort. Forstår at du syns det er kjedelig å lese om trening da, men håper du tåler litt en gang i blant inne hos meg. Håper dagen din er fin, og enig med deg, den kafeen så superfresh ut!

  SvarSlett

TNX Sweetheart