15. nov. 2011

When the silence falls, and you do not want to be anywhere else in the world than where you are right now

Prøvde å fange stemningen på Holtet (Nordstrand) i dag tidlig, da jeg var på vei til et møte.
Av alle stedene jeg har bodd så er dette det desidert det vakreste stedet.. Skikkelig koselig enten det er sommer eller vinter. Verdens søteste bakeri, Jacobs matbutikk, ti min til Ekeberg restauranten med utsikt utover hele Oslo fjorden og fantastisk turområde. Det beste er at det bare er noen få holdeplasser unda Oslo gryta.. Det å slippe å bo midt i byen, men likevel være så nerme. Kunne aldri i midt liv tenke meg å bo midt i gryta med all trafikken, og bråket som er der om kveldene. Følelsen av å stå opp en tidlig Søndag, og sette seg ute med en kaffekopp og bare lytte til stillheten, er utrolig deilig. Ja bortsett fra når naboungene løper rundt å skriker da..da er stillheten brutt!!
Hadde vært morsomt å vite hvor dere bor, og hvordan det er der?


I tried to capture the mood of Holtet (Nordstrand) this morning,when I was heading to a meeting.
Of all the places I've lived, this is by far the most beautiful place.. The world's sweetest bakery, Jacobs grocery store, ten minutes to the Ekeberg restaurant with view over the Oslo fjord and wonderful walking area. 

The best part is that only a few stops away from Oslo city.. To avoid having to stay right in town. Could never in my life like to stay right in the Oslo pot with all the traffic and noise that is there in the evenings.The feeling of getting up early Sunday, and sit outside with a cup of coffee in the backyard and just listen to the silence, is a very beautiful feeling. Yes, except when the neighbor kids running around and screaming when ..then the 
silence is broken!


Where do you live, and how is it there?

9 kommentarer:

 1. Jeg bor i Stavanger. Flyttet fra oslo til Stavanger til kjæresten min for tre år siden,og angrer ikke et sekund. Kunne aldri tenke meg å flytte her i fra igjen. Ser veldig fint ut på Holtet da:D Stillhet er viktig for meg også.Utrolig deilig følelse å komme seg vekk fra mas og sjas i oslo!!

  SvarSlett
 2. Fint bilde:D Bor på st.haugen og kan forstå hva du mener, men syntes det er veldig fint her:) Jobber i oslo, så meget fleksibelt

  SvarSlett
 3. Så fint bilde :) Jeg bor i Stavanger, en plass som heter Tjensvoll som er kjempekoselig, har bodd her nesten hele livet. Ble veldig glad da kjæresten bestemte seg for å kjøpe leilighet her for noen år siden :)

  SvarSlett
 4. Holtet er et flott sted:)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde fra Holtet! Og så mange minner jeg har derfra- og Kastellet. Tidlige sommermorgener som jeg har tuslet lattermild hjem fra fest, formiddager med sommerfugler i magen av forelskelse eller en kald novembermorgen på vei til jobb. Du har rett: Stillheten er mye verdt :).

  SvarSlett
 7. wow how beautiful. the purple hues in the image are just devine.

  SvarSlett

TNX Sweetheart