7. nov. 2011

M O N D A Y 7. N O V E M B E R

Snakk om å ha dårlig samvittighet for lite blogging den siste uken. Ja! Det blir slik når man flerganger daglig bugner over av inspirasjon og har fullt opp scedual, og plutselig så har man en periode med mindre å gjøre, lite inspirasjon og masse rare tanker i hodet man ikke helt vet hvordan man skal få satt ned på papiret.. Vel, sjærpings fra nå av! Promise! I dag har jeg vært på Apexklinikken å tatt ultralyd av venstre tå og helen, nok en gang etter at jeg for to uker siden måtte sette kortisonsprøyte pga senebetennelse og kramper. Tåa har jo ikke blitt bedre, og har faktisk vært så ille at jeg nesten ikke har fått plass til den i skoa. Måtte i dag sette enda en kortisonsprøyte i det andre leddet i tåa, så er veldig spent på om den kan fjerne betennelsen i løpet av noen uker. Fy Faen så vondt det var å sette kortisonen!
Det er noe av det verste jeg har vært med på noen gang, bortsett fra piercing i tunga da jeg var 16.
Etter at jeg hadde vært på klinikken dro jeg og spiste lunch med mamma, og handlet bursdagsgave til pappa, samt noen fine julekort. Herregud som tiden flyr..De har allerede tatt inn julemarsipanen og gavepapir med nisser på butikken liksom..Men dere:
Jeg har trukket en vinner av konkurransen fra forrige ukes giveaway, hvor dere skulle svare på Hvilken artist jeg skulle på konsert med 2. november? Og riktig svar var: Lisa Ekdahl som dere sikkert forstod. Og vinneren ble Luisa Fernanda del Mar som får den flotte premien i posten!
Takk til alle dere som deltok. Det kommer fler Giveaway konkurranser i nermeste fremtid..

6 kommentarer:

 1. Så gøy :D Nå ble jeg glad!

  Så fælt med hælen din og tåen :/ Det hørtes virkelig vondt ut! Jeg vet jo nå hvordan det er å ha et ikke fungerende bein, jeg ønske deg masse god bedring <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Du må ikke ha dårlig samvittighet. ikke alltid man har like mye inspirasjon å dele med andre. Ta vare på deg selv, håper kortisonen hjelper deg :D
  God bedring!

  Iselin

  SvarSlett
 3. Så fint bilde av deg

  SvarSlett
 4. luisafernandadelmar: Bare hyggelig og vel fortjent:D

  SvarSlett
 5. Sv: Tusen takk!! :) Jeg bruker photoshop CSS 5 :)

  SvarSlett
 6. God bedring Veronica:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart