3. okt. 2010

ELSKER,ELSKER IKKE..

elsker...mat og vin og irish
Overaskene hvor fresh formen er i dag etter nattens byrunde,men man kan vel kanskje si at moderate mengder alkohol fordelt utover åtte timer,med masse dansing hjelper på!
Vi var fire til bords under middagen på druen i går,og det ble masse god mat.
Turen gikk videre til Tordenskjold. Å guud, for et harry sted. Har kun vært der i full tilstand, så hadde glemt hvordan det var igjen.Men så fant vi ut at gamle Gram Prix slagere på elsker måtte bli tingen.
"Elskeeeeeeer" La det svinge, var vel ikke noe mindre harry, men mer meg.
Stedet var proppet med homser og alle var glade.
I og med at jeg måtte brøyte meg frem og deretter bli borte under fire kjemper på to meter, så ble det en bestilling på meg.Ut på dansegulvet igjen og plutselig bøyer Marianne seg bort til meg å bare" ææææææh..der er Linn Skåber" Jeg lo så jeg trodde jeg skulle falle om."Neeeei..det er bare en som ligner veldig" Og fler "kjendiser" var å se utover natten!
 Plutselig var det rett før stengetid,og da ble det å hive seg i Taxien i ren "new york" stil.
Hadde det fantastisk gøy i går,håper dere hadde det like gøy?
4 kommentarer:

 1. Hei!:)
  Jeg drar ikke til Malta før på onsdag, og jeg har aldri vært der før, så aner egentlig ingenting om stedet. Jeg kommer til å oppdatere bloggen min når jeg har reist ned dit, og da kommer jeg nok til å skrive en del om stedet:) Følg med på bloggen, så skal jeg skrive om det er verdt å ta en tur;)

  SvarSlett
 2. Hehehe..lattis-typisk Veronica stil ass!!

  SvarSlett
 3. Sara Destini04 oktober, 2010

  God Morgen vennen:D Ikke mye blogging i helgen? 1 i går bare:( neida..

  SvarSlett
 4. Martine_ok,det vil jeg gjøre!
  Sara-Har vært veldig opptatt.Kan ikke blogge like mye til en hver tid vet du,selv om blogging er en stor del av livet kan det ikke ta helt overhånd!

  SvarSlett

TNX Sweetheart