28. okt. 2010

LOVE BITES/LOVE BLEEDS/LOVE LIVES

Jeg elsker denne sangen, for den forteller en historie som får en til å sette ting litt i perspektiv,men samtidig tenke at man er heldig som har en å dele alt med. 
Kjærligheten som alltid er perfekt?  Nei,vi opplever den veldig forskjellig. Vi håper det skal vare evig,og lever i en fantasiverden når vi er forelsket, for å så kanskje bli dypt såret og falle i en grop.
Man kommer seg opp,og bli bare sterkere, kanskje mer villig til å kjempe hvis ting er vanskelig.
Jeg har alltid ment at de som aldri har opplevd svik,sorg,utroskap og løgner vil før eller seinere få kjenne det.Noen får motgang tidlig i livet,mens andre får det seinere.For alt som skjer har nok en mening,og livet er en lærdom for alle,inkludert kjærligheten. 
Den er til for at vi skal vokse, lære å kjenne oss selv på alle områder og gi oss følelsen av å være elsket og hatet.Vi leter alle etter en drøm om å finne lykken i et annet menneske,men lykken finner du bare ved å finne deg selv! 

When you make love,do you look in the mirror?
Who do you think of?
Do you tell lies? And say that is forever
When you are alone, do you let go?
I know you think that love is the way you make it.
LOVE BITES/LOVE BLEEDS
LOVE LIVES/LOVE DIES
It`S NO SUPRICE
LOVE BEGS/LOVE PLEADS
It`s what I need6 kommentarer:

 1. Ja,godt den ikke er min:P hehe

  SvarSlett
 2. digger den sangen..bra skrevet:XX

  SvarSlett
 3. Det er så sant det du skriver,den siste setningen er jeg så utrolig enig i,kunne ikke sagt det bedre selv! Alt handler om å finne seg selv, selv om ikke alle kanskje ser helt det når man er blind på kjærligheten.. :)

  SvarSlett
 4. Love this song

  SvarSlett
 5. Du er så vakker:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart