18. okt. 2010

NEW HAIR MY DEAR!!

Jeg har lenge vurdert om jeg skulle klippe meg kort og farge det rødt som Rihanna. NEIDA! Jeg har bare bestemt meg for å spare til langt og bli litt blondere igjen. Og i dag hoppet jeg innom Nikita på By Porten helt tilfeldig og bare måtte gjøre noe med fargen! Var så lei av det mørke, og har i det siste drømt om litt lysere og enda varmere enn jeg har hatt tidligere. Daglig Leder var det som fikk jobben, og farget etterveksten i en mørkere farge enn lengdene, og stripet opp 2/3 deler av håret med hette. Når prosessen var ferdig nøytraliserte hun det, og dempet mye av det rødlige.
Men jeg ønsket like vel å beholde den "rødlige gløden" som kom frem. Siden de hadde Koleston (fargene til Loreal), og jeg har jobbet med disse tidligere, samarbeidet vi om et good result! Kvaliteten på håret mitt er blitt kjempe sunt den siste tiden, etter å ha behandlet det veldig varsomt, i forhold til tiden da jeg jobbet som frisør. Føning, og annet varmeverktøy har blitt ned prioritert i sterkeste grad. Det samme med tupering og all verdens "clips on" hår som ved mye bruk og "røsking" sliter på håret.Kerastase og SP er gull verdt for håret, men skal jeg nevne et produkt som har reddet mitt hår:
TIGI: S FACTOR "SERIOUS" CONDITIONER with sunflower Seed Oil
for å ikke snakke om den perfekte fuktighetsbalansen.
Den har jeg brukt ca 1 år, og den har gitt en dramatisk endring.
Bruk: Etter shampo, håndkletørket hår-Fordeler en stor "dert" i hele håret. Og du skal kun sitte i 3-5 min
3 ganger i uken. Og jeg merket forskjell allerede etter et par ganger. Helt seriøst! Håret føles tykkere og den gir tilbake vitaliteten og glansen til skadet hår!
Uansett: ALL ROS TIL Daglig Leder ved Nikita/By Porten
Hva syntes dere om min nye hår farge?13 kommentarer:

 1. Jeg har også brukt Tigi S s.cond -utrolig bra produkt.Har merket stor forskjell på håret etter at jeg begynte å bruke den også.Du var utrolig fin på håret nå! Misunnelig her jeg sitter!!

  SvarSlett
 2. Sara Destini18 oktober, 2010

  AWWW..tror det er den aller fineste fargen jeg noen gang har sett deg med Veronica:D VAKKER ER DU

  SvarSlett
 3. Kjempe fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

  SvarSlett
 4. Hva slags farge har du brukt , vet du det? utrolig NICE:)

  SvarSlett
 5. Du ligner på Adriana Lima<3

  SvarSlett
 6. Hva slags farge har du brukt i bunnen/frisøren brukt i bunnen din? Ser ut som du har fler farger i stripene,har du det? Super fint:)

  SvarSlett
 7. Enig med Anette. Du ligner på Adriana Lima nå,hehe;) Mye likhet i alle fall!!!

  SvarSlett
 8. Ble kjempe misunnelig da jeg så innlegget ditt her, og så hvor fin du var på håret.Har akkurat farget det hos en frisør,uten å nevne salong selv om jeg kanskje burde gjort det. Jeg var egentlig ganske mørk,altså ca like mørk som du var før. Så stripet hun det med hette og det ble kjempe rødlig,hun nøytraliserte ikke slik som du nevnte at din gjorde, men jeg måtte betale i dyre dommer.Og angrer på at jeg ikke turde å si i fra at jeg ikke var helt fornøyd.Trodde kanskje jeg skulle se annerledes på det når jeg kom hjem. Men så ble det bare verre, og jeg føler at jeg ser helt mislykket ut.Burde jeg gå tilbake? Jeg er litt redd, og kanskje jeg heller burde gå til Nikita der du var?!!!!!! Håper du svarer meg.

  SvarSlett
 9. Tusen Takk for alle søte kommentarer:D Rører mitt hjerte/alltid<3 For de av dere som syntes jeg ligner på Adriana Lima er vel kanskje det litt å ta i? HAHA! Hun er tross alt Victoria Secret angel, og jeg mener jo hun er en av verdens vakreste. Hun er tusen ganger vakrere enn meg:P men takk for komplimentet dere! Til de som har spurt om hvilke farge som har blitt brukt. Så:
  5/0 og 5/1 i bunn for dybde, og hettestriper med:bleking 6%, nøytraliserte med mini col, men husker ikke i hodet hva som ble brukt. Men kalde og gyldne farger! Smurte blekingen litt fra bunn vet jeg!
  SUSANNE: Det var kjedelig å høre. Jeg syntes du burde gå, å fortelle at du er misfornøyd jeg høre hva de kan gjøre med det? Selvsagt uten at du skal betale for det! Jeg er sikker på at de tar i mot reklamasjoner de og som andre salonger. Ingen vil ha misfornøyde kunder, og du skal jo blir fornøyd. Mulig de ikke brukte nok vannstoff styrke, at du ikke satt lenge nok. Jeg vet ikke hva grunnlaget ditt var fra før, men er det farget fra før med hjemmefarge, slipper det mye saktere enn ellers. !! ;D Håper du får orden på håret ditt!

  SvarSlett
 10. Du er nydelig jenta mi! Holder med Sara, den fineste fargen jeg har sett på deg!

  Love u

  Kaja Bambi <3

  SvarSlett

TNX Sweetheart