31. okt. 2010

Sommerfugler

Nå begynner jeg å få sommerfugler i magen.Hodepine og lav kroppstemperatur er vanlig dagen før jeg skal sette meg på et fly. Flyskrekken får jeg ikke gjort noe med, annet enn at jeg kan ta en sovepille og skylde ned med en drink før avgang. Da er jeg sikker på at jeg ikke våkner før jeg er fremme igjen, hehe.. Nei! Det er ikke fullt så ille,bare liker ikke å være i høyde uten å ha noe kontroll.Strikkhopp er bedre liksom..Gleder meg sykt mye til å lande på Fuenteventura i morgen.
På Mandag ligger jeg på stranda dere,bort fra høsten som snart er blitt vinter like vel.
Pakkingen er ikke helt ferdig,men har funnet frem det meste, så mangeler det bare kofferten som jeg skal låne av mamma. Ønsker meg en luksuriøs koffert, helst fra Louis Vuitton. 
"Jeg som reiser så mye" Ikke akkurat,men hadde vært fint å ha. Nå har jeg vært  handlet ingrediensene til middagen i dag. Skal lage lakse sandwich til min kjære kommer.
Jeg kommer garantert ikke til å få sove i natt, skal opp klokken kvart på seks i morgen tidlig, og jeg tror nok jeg kommer til å ligge veldig urolig. Gardemoen gir meg angst med stor A, og hadde jeg reist alene hadde jeg seriøst svimt av. Selv om jeg har reist alene før under turbulente forhold. 
Ser bare frem til å lande trygt der nede!! JA:D2 kommentarer:

  1. Ha en fantastisk tur. Flyturen går bra:D

    SvarSlett
  2. Har du med deg alt nå da? hehe

    SvarSlett

TNX Sweetheart