15. okt. 2010

KAFFE GIR HELSEGEVINST

Vi drikker kaffe som aldri før, og kaffe latte, frappe og ekspresso er et must have for mange om morgenen før de skal på jobb. Vi er rett og slett blitt avhengig av kaffen!
Hvorvidt kaffetrenden har vokst fordi det plutselig ble bra for hjerte, eller bilder av kjendiser brydet magasiner verden rundt med en kaffe latte i hånden, er ikke godt å si. Men skal vi holde oss til fakta så er et par kopper om dagen kjempe godt for både hjerte og forbrenningen. Der i mot er det med på å ødlegge tennene, og misfarge de. En annen ting er at for mye kaffe gir sjelvinger i kroppen, og kan føre til angst hvis man tar en koffeinoverdose ala fem dobble ekspressoer.
Nå har en ny undersøkelse fra den annerkjente Mayo-klinikken i USA besvist at hvis du drikker mer enn en og en halv kopp kaffe daglig, vil det redusere risikoen for å få livmorhalskreft, som er den mest vanlige kreftformen i underlivet.
Så dere; Koffein inntak gir helsegevinst!
Ingen ting er jo bedre enn det!

1 kommentar:

  1. Før i tiden fulgte moten musikken, nå følger musikken moten/trenden. Koffein slik som mange andre stoffer kan både misbrukes og brukes riktig, sant ;) Jeg også skriver for helsen til folket, bare den mentale og ikke den fysiske. sjekk det gjerne ut :)
    http://innsiktogutsikt.blogspot.com/

    SvarSlett

TNX Sweetheart