23. okt. 2010

RED ALERT/ANYONE?Jeg kan ikke akkurat si at røde skinn bukser har tatt av i Norge, annet enn som
inspirasjon for høsten hos bloggere.Når skal kjedebutikkene ta etter?
Balmain var en av de første jeg så som viste røde skinnbukser på catwalken, i sin  høstkolleksjon  tidligere i år. Samt Isabel Marant som også lot seg inspirere av annet enn bare svart.
Når en trend tar raskt av, så er det gjerne slik at vi kan takke kjendiser og stil ikoner for det.
Både Kate Moss og  Kate Bosworth har vært med på å dra trenden videre ved å latt seg avbilde i de røde buksene fra Balmain og Isabel Marant i Magaziner og på fritiden.
Jeg er sikkert ikke den eneste som helt siden sommeren har hatt denne buksen på høyt ønskelisten? Og i tillegg googlet Red Leather Pants i håp om å finne en billigere variant, enn hos net-a-porter til tredve tusen.
Ingen av kjedebutikkene har dratt inn denne trenden?
Det eneste jeg har sett er røde strømpebukser, tights og noen bukser, men ikke i skinn.
"GUUD" så stusselig!!
Svart skinn har jo vært på alle stativer og prøvedokker så lenge jeg kan huske, og nå har beige semsket tatt over, samt grått. Jeg elsker min nye skinnbukse i grå, men må si jeg savner noe mer.
Hva med å få inn noe "red leather" i butikkene? Bare tenk dere hvor raskt en rød skinnbukse ville bli solgt ut om prisen var budsjett? Mulig det finnes, i så fall må jeg skaffe meg briller!

3 kommentarer:

 1. Jeg er ikke helt sikker på om det hadde vært profitt på salget av røde skinnbukser i Norge? Det er jo jævlig kult, men nordmannen i gata tørr jo ikke skille seg ut :p

  SvarSlett
 2. Ja, det er vel noe i det! Utrolig synd at alle skal se mest mulig like ut:/

  SvarSlett
 3. Jeg har hatt lyst på røde skinnbukser i et års tid nå, helt siden Isabel Marant varianet spankulerte nedover catwalken. heldigvis klarte jeg å grafse til meg en av de 25 røde skinnbuksene H&M fikk inn denne uka ;)

  Og vettu hva, jeg tror det virkelig er marked for det i Norge og. Man skal ikke undervurdere norske jenter. Jeg gikk med de tirsdag og fikk masse komplimenter og hvining fra jenter. Hadde butikkene hatt det så kunne jeg lett sendt fem jenter videre. Jeg tror faktisk det finnes norske jenter som ville lagt ganske mange tusen i Isabel Marant sine og...

  SvarSlett

TNX Sweetheart