28. jul. 2011

HODEJEGER MED DOBBELTLIV
Veldig mange av dere har sikkert lest Hodejegerne av Jo Nesbø, eller en eller annen spenningsroman av den dyktige forfatteren. Filmen hadde premiere for bare noen dager siden, og jeg har ikke en gang fått det med meg. Kanskje ikke rette filmen å se heller midt oppi alt som har vært, men har uansett lyst til å se den snart etter som den har fått utrolig bra omtale. 
Aksel Hennie spiller hovedroller, og hans kjæreste Diana Storm-Eliassen som er kjæresten til Christer Falck og blir omtalt som Norges nye skuespillertalent etter at hun ble Headhuntet av Castingbyrået Cannibal Casting som fikk tips fra Aksel selv. 
Filmen handel om Roger Brown (Aksel) som er en rekrutteringsekspert i sin beste alder og jobber for et annerkjent hodejegerfirma. For at han skal ha råd til den luksuriøse livstilen kona krever, lever han et dobbeltliv ved å stjele kunst fra klientene sine.  En dag når han skal gjøre det ultimate kupp i en Frogner-leilighet går ikke ting helt som smurt, og med ett er det hans hode som det jaktes på. 

Filmen er basert på Jo Nesbøs roman, en av landets mest kjente – og mest leste – forfattere. Hans bøker har solgt nærmere 2 millioner i Norge, og er mest kjent er han for rollefiguren Harry Hole. Med Hodejegerne har han valgt å ta et "litterært sidesprang" og har skrevet en spenningsroman fra rekrutteringsbransjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

TNX Sweetheart