22. jul. 2011

TRAGISKJeg har virkelig ikke ord dere..da jeg landet på Gardemoen i dag, var det bare 2 minutter etter bombeeksplosjonen, hvilket betyr at jeg hadde sett det fra himmelen om det ikke var tett med tåke. Det tok bare sekunder etter at jeg slo på mobilen, før sms strømmet inn..og ubesvarte anrop fra bekymrede venner og familie som lurte på om jeg hadde dratt til Oslo med toget.. jeg valgte å ikke dra til sentrum i dag, så jeg ble med til Hamar i stedet, og drar heller hjem i morgen eller Søndag! Håper dere alle har det bra? Og at ingen jeg kjenner er skadet.. Mine tanker går i dag til alle pårørende som har mistet noen på Utøya eller i Oslo. Jeg kan ikke noe annet enn å felle tårer over de stakkars uskyldige ungdommer som blir tatt livet av på denne måten. Uvirkelig!

I have really no words you .. when I landed at Gardermoen (Oslo) today, only 2 minutes after the explosion, which means that I had seen it from the sky if it was not dense with fog. It took only seconds after I turned on the mobile, sms before flowing into.. and missed calls from worried friends and family who wondered if I had gone to London by train .. I chose not to go downtown today, so I went with the Hamar inplace, and go home either tomorrow or Sunday! Hope you all are doing well?And no one I know is injured .. My thoughts go out today to all families who have lost someone on Utøya or in Oslo. I can not help but shed tears over those poorinnocent children being killed this way. Unreal!

6 kommentarer:

 1. Så godt å høre at du har det fint:) Ble litt redd da det har vært lite blogging vet du

  SvarSlett
 2. Nathalie: Ja, men har reist i hele dag:)

  SvarSlett
 3. Ja dette er bare helt grusomt.Har ikke ord selv, oslo liksom..uffattelig ;,(

  SvarSlett
 4. Forferdelig og uvirkelig! Dette er en tid for samhold og fellesskap <3 Hele Norge er rammet og vi må stå sammen! Tårene triller, det er så utrolig unødvendig..

  SvarSlett
 5. luisafernandaelmar: Absolutt!! Jeg har virkelig ikke ord..tenker på foreldrene og de andre rammende som kjente noen som ble drept på Utøya!

  SvarSlett
 6. Forferdelig trist at dette skulle skje Oslo;,(

  SvarSlett

TNX Sweetheart