26. jul. 2011

I try to not think so much


Jeg har vært hos mamma et par dager nå, siden jeg ikke har sett hun på kjempe lenge,og hun skal reise bort i fjorten dager på Torsdag. Det var så ksoelig å være sammen igjen, bare vi to..Måtte koble av med en film i går kveld, etter alt som har vært, og i dag har vi drukket capputiono, dykket i bassenget, og nå fått lest ut Elle UK og spist cappatio suppe. Må bare si at August nr var bare proppet med inspirasjon.
Hva har dere gjort i dag? Har dere klart å tenke på noe annet? Veldig vanskelig å ikke gjøre det!

I have been with Mom for a few days now, since I have not seen her for a longfight, and she is going away for a fortnight on Thursday. It was so ksoelig to be together again, just the two .. Had to relax with a movie last night, after everything that has been, and today we have been drinking capputiono, divedinto the pool, and now have read the Elle UK and cappatio eating soup. Mustjust say that the August number was only full of inspiration.
What have you done today? Have you managed to think of something else? Very hard to not do it!

9 kommentarer:

 1. Det er vanskelig å ikke tenke på det som har vært, men man må bare på en eller annen måte prøve å ha fokuset på andre ting, hvis ikke blir man bare deprimert til slutt:) Er så fint med slike stjerner

  SvarSlett
 2. Så fine bilder :) Det er vanskelig å tenke på noe annet, men har prøvd å glede meg over fine ting som dukker opp, selv i disse dager.

  SvarSlett
 3. luisafernandadelmar: Takk snuppa;) Samme her..tror det er godt for alle å tenke på det fine vi har rundt oss, selv om vi alltid vi tenke på det som har skjedd!! Jeg er bare takknemlig for at jeg og de rundt meg som jeg kjenner er i god behold:)

  SvarSlett
 4. Jeg har bare lest og slappet av selv i dag, dette har tappet oss alle!

  SvarSlett
 5. Så fine bilder:D Hørtes deilig ut med dykking..heldig du!!

  SvarSlett
 6. Hi! thanks for visiting my blog!! The wedge sneakers I posted are Marc by Marc Jacobs and you can get them at Bloomingdales! Love your blog btw! :)

  xo andrea marie
  http://peaceloveandreamarie.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Andrea Marie: Thanks a lot <3 I luw that Marc by Marc Jabobs wedges..i sure will take a look at Bloomingdales:)

  SvarSlett
 8. Har vært med familien min, prøvd å kose oss. Viktig å holde sammen i tider som dette...

  SvarSlett
 9. Love how you did those pics! Great blog, would you like to follow each other?x

  SvarSlett

TNX Sweetheart