24. jul. 2011

Memories in our heartsNå skal kjæresten min snart kjøre meg hjem til Oslo, etter å ha vært borte i nesten tre uker.. Blir ganske rart å komme hjem igjen etter det som har skjedd..men livet må gå videre, og vi må prøve å gjøre det beste ut av det, og vise vår støtte til de som har mistet noen. Jeg ser mange bloggere inkludert meg selv har fått spørsmål om hvordan vi skal klare å blogge nå , da det kanskje kan føles meningsløst ut å blogge om noe annet enn sorg og fortvilelse. men vet dere hva.. jeg tror faktisk det kan være en god ting å blogge om noe positivt, og gledesfullt på en god måte uten at det misforstås, slik at vi kommer på andre tanker. Det betyr ikke at vi har glemt det som har skjedd, for det vil vi aldri komme til å gjøre. Vi minnes dette hver eneste dag, men ikke la Oslo /Norge stopppe opp. Vi er her for hverandre, og alle viser sin støtte på sin måte!

Now I will soon go home to Oslo, after having been away for nearly three weeks on holidays .. 
Is quite strange to come home after what has happened ..but life must go on, and we must try to make the best out of it, and show oursupport to those who have lost someone. I see many bloggers including myselfhave received questions about how we are going to blog now, as it might feelmeaningless out to blog about something other than grief and despair. but you know what .. I actually think it might be a good thing to blog about something positive, and enjoy fully in a positive way without being misunderstood, so we'llchange his mind. It does not mean we forget what has happened, for it will neverget to do. We remember this every single day, but we can not let our lives stop.. We are here for each other, all showing their support on their way!

9 kommentarer:

 1. Synes også det er viktig at vi prøver å være positive, ikke la dette stoppe oss. Prøve å leve livene våre videre med sorg i hjertet, men et sterkt mot, og kjemper vidre for et fortsatt godt norge:)

  SvarSlett
 2. Det er viktig at vi er det for hverandre og ikke minst at vi hyller alt som er fint med livet og med Norge. Vi skal ikke la oss knekke!

  SvarSlett
 3. Helt uvirkelig det som har skjedd. Var på jobb i nærheten av regjeringsbygget fredag da det skjedde- og hele huset ristet... at det skulle være begynnelsen på noe så grusomt som dette er helt ufattelig.

  SvarSlett
 4. Sv. Tusen takk for svar, jeg sitter virkelig stor pris på det du fortalte. Er skikkelig redd for å flytte til Oslo og starte helt på nytt der, men føler det kommer til å gå bra. Jeg er ikke like inni moteverden som deg, men liker mote og har alltid hatt et godt øye for klær, grunnen til at jeg gikk design og tekstil, men allikevel har jeg ikke stor kunnskap om mote generelt og designere og alt det der. Derfor føler jeg kanskje ikke passer inn i studiene der, siden føler de fleste som søker der kan en del om slikt, noe som ikke er min sterkeste side. Tror jeg skal kjøpe meg noen motebøker iår og bare lese masse.

  Så er det bare å søke og håpe på det beste! Så hyggelig at du ville møte meg, og kunne kanskje tatt kontakt med deg via bloggen når det nærmer seg skolestart og jeg har plassert meg i Oslo. Skummelt, men gleder meg til å flytte og starte på nytt.

  SvarSlett
 5. Det er flott du fortsetter å blogge som normalt. Vi trenger noe annet å tenke på, selv om det ikke betyr at vi ikke har hendelsene i minnet</3.. Positivitet er det eneste som sprer lys nå

  SvarSlett
 6. Fint innlegg Veronica :D takk for det

  SvarSlett
 7. Tusen takk dere.. Vi må bare stå sammen nå <3

  SvarSlett
 8. Håper du har hatt en fin ferie:) ser slik ut!!

  SvarSlett
 9. Linda: Ja jeg har kost meg masse:D En super fin ferie til Agia Marina

  SvarSlett

TNX Sweetheart