13. jul. 2011

In a garden where the grass is greenFor en utrolig deilig dag det har vært i dag. Elsker å tilbringe dager inn i mellom i den store grønne hagen til pappa og min stemor. "eventyrhagen" kaller folk den..langt inne i skogen, mellom masse trær, og glittrende vann.. og om det regner, da er det bare å sette seg i ølteltet! Har mange minner her i fra, både gode og triste øyeblikk..Vel, solen var oppe tidlig i dag, så jeg stod opp ved ni tiden, for å drikke kaffe på trappen, før jeg dro av gårde for å gjøre det jeg skulle..Da jeg kom tilbake, satt jeg meg i stolen å tok meg en kald cider. ahh, livet er herlig når man bare kan skru på Lars Winnerback på full guffe, uten at noen hører det og koble ut tankene og tenke på alt man slipper å gjøre!
Nå er alle hjemme igjen, og det er tid for GRILLING!
ps. check ut Ølbrillene (pappa brukte de i tromsø på rølpetur) hahaha:P

For an incredibly beautiful day it was today. Love to spend the day in a big green garden. "fairy garden" people call it ..deep in the woods, and if it rains, then it is just to sit in the "beerhouse"! ..The sun was up early today, so I got up at nine times, to drink coffee caramel at the steers, before I went off to do my earens .. When I came back, I sat myself in the chair and drank a cold cider. Ahh, life is wonderful when you can just turn on Lars Winnerback`s music at full blast, and no one hear it and connect the mind ..
Now it all home again, and it's time for barbecue! Have a great day you guys!!

6 kommentarer:

 1. Det hørtes deilig ut! :)

  SvarSlett
 2. Stine Marie13 juli, 2011

  Så fine bilder:D ha en fortsatt fin dag Veronica

  SvarSlett
 3. Sykt kule ølbriller, haha LOL

  SvarSlett
 4. Ida Marie14 juli, 2011

  Hei. Jeg har fulgt bloggen din en stund, og leste innlegget om Motekonsulent utdannelsen på utdanningshuset(innlegget du skrev) :) Lurte på en ting, siden jeg vurderer å søke til neste år: Er bøker ink. i summer man betaler til skolen, eller må man kjøpe de selv?

  SvarSlett
 5. Ida Marie: Hei, så hyggelig:) De må du kjøpe selv..stusset faktisk på det selv at det ikke var ink. Man betaler såpass mye, men men!! :)

  SvarSlett
 6. Du er så vakker:D

  SvarSlett

TNX Sweetheart