1. jul. 2011

Malene Birger + Josef seibel + Dyrberg Kern = a good feeling


Har akkurat kommet hjem etter å ha gått amokk i alle butikkene på vestby Outlet i fire timer.. Da jeg våknet i dag tidlig, trodde jeg at dagen skulle bli like vond som i går og dagen før, og shopping fristet ikke, men etter å ha pratet ut med mamma om ting og tang, så følte jeg meg mye bedre..og endte opp med å felle tårer over enkelte innkjøp(kupp) .. Har kjøpt så mye fint, og skal vise dere seinere, men plagget som ligger i Høyer posen kommer jeg ikke til å vise, fordi jeg skal vente med å bruke det en stund..Er du en bok elsker slik som meg kan du virkelig gjøre kupp der også. Jeg har vært på jakt etter romanen vakre løgner, og holdt på å kjøpe den til 300,- her om dagen..og fikk den i dag for 70,- jippi!!
Vestby Oulet kommer definitivt til å se trynet mitt mye fremover!!

6 kommentarer:

 1. Åh,gleder meg til å se hva du har kjøpt:) Har også gått amokk på Vestby outlet for en stund siden:)

  SvarSlett
 2. Malene Birger er mitt favorittmerket:) God kvalitet og masse fint

  SvarSlett
 3. Digger Outlet i Vestby også, de har så mye fint<3

  SvarSlett
 4. Har aldri vært på Oulet i Vestby, men håper å få tid til å dra dit snart..har jo hørt så mye snakk om det,og at det skal være så bra etc..Men er det bare dyre ting?

  SvarSlett
 5. Merethe: begge deler..å du får jo tak i billige ting også som bøker, smykker, topper, sko etc..Men de har stprt sett merker/Malene Birger,Filippa K, Marc Jacobs, Des.remix, og masse mer..de ligger jo på noen tusen, men så får du det kanskje til 50 eller 70% og man kan virkelig gjøre store kupp..slik som jeg gjorde i dag!! Du får kjøpt alt fra Malene Birger topper til 150,- til vester til 15000,- etc!!:D Absolutt vært turen

  SvarSlett

TNX Sweetheart