3. jul. 2011

SUNDAY NIGHT

Denne dagen har vært lang, og minimalt med bloggtid.. Deilig å sove lenge i dag for en gangs skyld, og startet dagen med å gå hjemme i fra og helt til Lamebrseter. Ikke dårlig med min kondis, og klarte meg til og med uten røykepause.. da jeg kom frem hoppet jeg i solsengen på brun og blid, og drømte meg bort til et sydeligere strøk så lenge det varte. Hjemme igjen, og hadde sett for meg resten av dagen med favorittboken på sofaen, helt til Ida ringte meg for å høre når jeg kom. Hadde det vel sånn halveis i bakhodet at vi skulle ha et lenger møtet i dag, men klarte liksom ikke helt å komme meg opp av sofaen igjen..men dro likevel,og det angrer jeg ikke på. Det ble en fantastisk kveld, og det lengste møtet jeg har vært med på. Jeg , Ida og Andre satt i åtte timer og pratet om prosjektet jeg har fortalt dere om tidligere.
Og pizza i tillegg gjorde ikke akuratt kvelden mindre kos. For en begivelsesrik dag:D Nå er klokken 00.55 og jeg legger meg med god samvittighet, for har virkelig fått utrettet mye. NATTA!

7 kommentarer:

 1. Sykt kult bilde:)

  SvarSlett
 2. Love the picture! Hørtes ut som en skikkelig koselig kveld. Iblant kan det være litt vanskelig å komme seg opp, også blir det så hyggelig når man møtes. Ingenting er jo egentlig noe særlig bedre enn å skravle med en venninne hele kvelden :)

  SvarSlett
 3. THANKS FOR YOUR COMMENT .

  THE PHOTOS ARE FROM BASEL (SWISS) AND BOTH THE MUSEUM ARE IN BASEL. ...BUT IN ROME , WE HAVE ALSO NICE MUSEUM !


  FOLLOWING EACH OTHER ?
  AVE

  SvarSlett
 4. Cool picture love the black and white effect

  SvarSlett
 5. Det hørtes jo spennende ut, gleder meg til å få greie på hva det er dere planlegger:) Ha en fin kveld

  SvarSlett
 6. Lene: hehe, det får vi tidsnok vite vet du:) Takk for det

  SvarSlett

TNX Sweetheart