2. jul. 2011

VAKRE LØGNERI natt startet jeg på New York times-bestselger "Vakre Løgner" da jeg ikke fikk sove. Og jeg kan nesten ikke vente med å fortsette med å lese den. Lisa Unger som er forfatteren bak denne rom anen vokste opp i Nederland, England og New Jersey, og bodde mange år i New York, hvor hun jobbet i forlagsbransjen. I 2000 forlot hun denne karrieren for å bli forfatter på heltid. Vakre løgner har allerede solgt i 16 land, og gikk rett til topps av amazon da den ble utgitt 18.April.

"Dersom Ridley Jones hadde blitt liggende i sengen bare ti minutter lenger denne morgenen, ville hun fremdeles ha levd livet sitt på New Yorks solside, som datter av en omsorgsfull far og en kjærlig mor. De eneste sprekkene i fasaden ville ha vært en sint bror med usunne narkotikavaner og en sjarmerende onkel med lyssky kontakter i New Yorks underverden. Men slik ble det ikke. En serie tilfeldigheter fører henne til sentrum for begivenheter hun ikke kontrollerer. Hun får en pakke levert, som avslører at det livet hun hittil har levd, er basert på en stor, vakker løgn ... Med ett må Ridley sette spørsmålstegn ved alt hun trodde var sant i livet. Snart befinner hun seg i en mørk labyrint av løgner, forstillelse og vold. Hvem har noe å skjule? Og hvem er egentlig Jake, hennes nye kjæreste?"  


....Ettersom han var anonym, navnløs....i enhver forstand foreldreløs, quidam


"Av og til ønsket hun at han var død. Ikke at hun hadde truffet han, eller at han aldri var blitt født, men at han skulle bli påkjørt av en bil eller bli drept på en eller annen brutal måte, som i et slags mål i en bar, eller at armen hans skulle sette seg fast i en maskin og at han blødde ihjel før noen kunne redde han"2 kommentarer:

  1. Takk for tipset. den må leses!

    SvarSlett
  2. Virker som en bok jeg ville like:)
    takk for tipset!

    SvarSlett

TNX Sweetheart