12. jul. 2011

THE ROOMATE
Her om dagen så jeg thrilleren "The roomate" med Leighton Meester.(Filmen kommer på dvd 3.August, og jeg
 anbefaller alle som ikke har sett den, om å se den. Sykt spennende, og hun gjorde en utrolig 
god rolle i denne filmen. 


Sara Matthews (Minka Kelly) er klar til å starte sitt første år på Collage. Ved ankomst møter hun Tracy Morgan (Aly Michalka), en ivrig partyløve, og Stephen Morterelli (Cam Gigandet), og en kjekkas av en trommeslager.Etter sin aller første collage fest, kommer hun tilbake på rommet og møter sin nye romkamerat Rebecca(Leighton Meester), som har skapet fullt av svindyre designerklær..
I utgangspunktet har jentene  det fint sammen og begynner å utrvikle et sterk vennskap. Rebecca får vite at Sara hadde en eldre søster, Emily, som døde da Sara var ni. Hun har en kjede av Emilys  og hennes navn tatovert på brystet hennes. Hun har også en ex-kjæreste, Jason (Matt Lanter), som ikke vil gi slipp på henne. 
Ettersom tiden går, vokser Rebecca`s (Leighton Meester)`s besettelse av Sara og hun blir mer og mer forstyrret, ettersom hun ikke tar medisinen sin for schizofreni og bipolar lidelse.  Hun prøver å isolere Sara ved å ødelegge /fjerne alt og alle som kan komme mellom dem. Det tar ikke lange tiden før Sara innser hvor sinnsforvirret Rebecca er, og kommer seg vekk fra Collage, med kjærestens hjelp. Dette takler ikke Rebecca og hun starter et helvete som får dødelige konsekvenser.

8 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, takk for filmtips... har vært sykt sugen på film i det siste, men ingenting jeg vil se for tiden... Denne skal lastets ned ikveld. Klem<3

  SvarSlett
 2. Takk for tipset,den virker spennende!! Har faktisk ikke hørt om den før nå;)

  SvarSlett
 3. ÅH,blir gøy å se Leighton Meester spille noe annet enn i Gossip Girl. Stor fan da:DDDD

  SvarSlett
 4. Ingrid: Ja,hehe..det var min tanke også. Hun spiller jo alldri den "snille" da:P

  SvarSlett
 5. Jeg har utrolig lyst til å se den!:)

  SvarSlett
 6. Så spennende film, har enda ikke fått sett den. Har ikke sett at den har gått på kino? har den det?

  SvarSlett
 7. Hanne: Tror ikke det, i så fall har jeg gått glipp av den..har i alle fall fått sett den nå;)

  SvarSlett

TNX Sweetheart