26. aug. 2010

NÅR FROKOSTEN BLIR EN VITS-RØYKEN ERSTATTER LUNCH OG CÆSAR BLIR UNNSKYLDNINGEN FOR TRENING

Det å legge om en frokostvane er ikke bare bare.Frokosten er tross alt vårt viktigste måltid,og det er hva og hvor mye vi spiser til frokost,som avgjør energien og humøret utover dagen frem til Lunch.For flere enn vi tror har så mye å gjøre på jobben,at man rett og slett ikke rekker å sette seg ned en halvtime for å ta en halvtimes Lunch.Men å røyke har de tid til?
Det er like viktig å få i seg noe,om det så er å skylle ned et par brødbiter med kaffen,eller å spise en halv energi sjokolade i et møte.Ingen har nektet deg å spise,eller hva? Alle har krav på minst en pause om dagen,og da er det din oppgave å passe på.Noen er kanskje stor spisere til Lunch og har tid til å sette av en time på teatercafeen,men andre foretrekker hjemmesmurte brødskiver.
Man blir lei av alt,og tyr kanskje til mer usunne ting,når dagens lunch har blitt en månedlig vane.
Jeg har selv vært der hvor jeg hopper over frokosten.For å så blir kjempe sulten, og kjøper meg både Chiabatta med brie,boller,sjokolade,og kransekake, som jeg propper i meg på en halvtime.
Men jeg har også vært der hvor jeg ikke klarer meg uten Baguetter med eggerøre,bacon,ja you name it, til Frokost. For og så spise en like heavy lunch og middag.Før du vet ordet av det så blir energien mindre og du vil føle deg mer slapp fordi kroppen for i seg for mye og for store mengder. Det er nettopp dette som får kaloriene til å slynge seg rundt kroppen.I hvert fall hvis man er en av de prosentene som ikke har "TID TIL Å TRENE" Har du tid til å se en halvtime på Cæsar om dagen? ja da har du tid til å ta noen pilates eller yoga øvelser samtidig også! Jeg har begynt å være mye mer kreativ i matveien og syntes det er gøy å prøve ting jeg ikke har laget før,på den måten er det mer spennende å være sunn.
Frokosten min varierer,men jeg har allerede gått ned i vekt bare ved å erstatte en grov baguett,med to knekkebrød.På de så har jeg banan på den ene,og pepperskinke,advocado,salt og sitronpepper på den andre.Det smaker himmelsk.Og jeg har allerede glemt tanken på at noe annet hadde smakt bedre.Hva om du hadde tatt deg tid til å smøre en spennende Lunch også?
Nå er ikke jeg den som skal snakke høyest om å spare penger på Lunch,men du kan spare mye.For de som har mindre god råd!
Håper dette var et godt tips til alle frokost elskere slik som meg!

2 kommentarer:

 1. Har faktisk bestemt meg for en 30-dagers / hvit måned med trening minst 5 dager i uka. Starta med 3 timer kickboxing mandag og en time i går. I dag blir det styrke, og kickboxing igjen fredag. All treninga får bare matlysten min til å skyte i været :D


  SV: Takk Veronica :)

  Nadja er Nadya Khamitskaya, Venti Uno, Christiania Hotell, ringer det noen bjelle? :)
  Tenker å ha opptaket i Trondheim jeg, er her jeg har studio, utstyr, stylist, assistent og forhåpentligvis modeller ;)
  Insinuerer du at du har lyst til å stå modell for meg forresten? :D Tror kanskje det kan bli litt for heavy økonomisk å få deg opp til barteby, men vi kan jo ta en runde neste gang jeg er i tigerstaden :)

  SvarSlett
 2. Så bra,må si du er flink da:) Kjørt på!! Selvfølgelig ringer det en bjelle,jeg tok ikke navnet hennes med en gang! Vet jo hvem det er!!
  Trondheim hadde vert så gøy å shoote da.Lei Oslo en smule..men fly og opphold koster jo!! Vi får ta det når du er nermere igjen! :)

  SvarSlett

TNX Sweetheart