18. aug. 2010

OSLO FASHION WEEK DAY TWO

GUAAAAAAAD!!!! SÅ SLITEN JEG ER..Men jeg skal ikke klage over hode.Promise.
Det har vert en helt unik dag med masse morro.Første steg av kvelden var Springbrett ,
front road og halsen var tørr som en sandsekk..Hold ut!
Det var veldig mange bra talenter blandt de unge designerspirene og overasskende nok var det en debutant som skilte seg ut med sin fantastiske kolleksjon.Abebo J.B.Getachew..22 år fra Oslo.
Skinnjakken på bildet under var kveldens råeste plagg.Ville gjerne hoppe opp på catwalken og tatt den med meg hjem.Batmaaaaaaaaaaan !

Ja det var dyktige!
Halsen min trengte litt vin,ikke bare min hals,så vi dro et sted for å helle i oss lite..drpp,drpp..
Glassene fløy og det samme gjorde tiden.Det brakte rett til visning nr 2.Kristar Design
Kjempe lovende,og elsket kolleksjonen.Bortsett fra et par merkelige ting..som badebukser og..

BURKAA??
Marlen..gi meg et glass til er du snill:) Marlen..yes! Så plutselig mistet jeg hørselen da White Baron tok plassen på scena.Er det en vi kjenner? Visst f***er det det..Ni det var det ikke.
Visningen var knallbra.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSE!
Så skulle vi finne veien til Aker brygge.Tro det eller ei,men Marlen ledet meg opp til maraton på Akershus festning.Først var jeg så glad for at hun hadde funnet en snarvei til åpen bar


Så kom nedturen.virkelig,etter sytti trappetrinn


Etter timer med svette så var vi på rett vei igjen.Og Åpen Bar var next.Der traff vi kjendisen Aylar..Og slo ann en prat om hvor slitene vi alle var!Opp til Oslo Kongressenter igjen for siste visning.Fam Irvoll

Etter å ha drukket enda mer champagne,musserende og vin,og pratet med masse kjente,ledd og gått dagens lengste tur,så var det dags å reise hjem.Bare litt nattmat på veien hjem.
JEG DØØØØØØØØØØØØR I BEINA MINE.OG SKAL BARE HA ET GLASS TIL..NEIDA,JEG TULLER,SKAL HOPPE RETT I SENG.Blir mer Fashion Blogging i morgen søtnoser.Litt mer seriøs da.Legger inn noen egne innlegg med litt klarere bilder om designerne.
SNX


3 kommentarer:

  1. Hahahaha..jeg ler meg ihjeeeel Veronica:)

    SvarSlett
  2. Det var den lengste køen ever på fam da.Du hadde nok ikke giddet hvis du hadde måttet stått i den slik som meg.De siste kom ikke inn pga fulle lokaler.Skikkelig nedtur

    SvarSlett
  3. Kule bilder-digger bloggen din:) Og deg selvsagt;)

    SvarSlett

TNX Sweetheart