31. aug. 2010

Nykommeren "CHLOE" med Amanda Seyfried

Amanda Seyfried er min favorittskuespiller,og i det siste har hun spilt en rekke forskjellige roller.
En av hennes kommende filmer er Letters to Juliette og den meget omtalte filmen Chloe,som snart kommer på DVD i Norge.Jeg så filmen for ca 4 måneders siden,og den kommer til å bli en bestselger på videotoppen.Garantert!
Av meg får den terningskast seks og jeg kan bare fortelle dere som ikke har sett filmen.Den har alt.Kjærlighet,drama,makt,utroskap,manipulasjon,løgn,hat og tragedie.
Dette er ingen klisjefilm som vil havne under kjærlighetskategorien.Tverdt i mot en thriller spør du meg. Liam Neeson, Julianne Moore, Amanda Seyfried, Max Thieriot spiller hovedrollene.Og etter et Intervju jeg leste med Amanda så forteller hun at dette var en rolle utenom det vanlige,og at sex scenen med Julianne More var den vanskeligste.Men at de samarbeidet fint og fikk det til slutt til.
Handlingen i filmen går ut på at (Julianne More) som spiller Catherine begynner å tvile på sin manns tilitt,da han misser et fly hjem fra New York på sin egen bursdag.
Hun begynner å mistenke at han har en affere og da hun oppdager et bilde fra en av studentene på mobilen hans,vokser mistanken til å bli mye større.
Hun bestemmer seg for å leie inn luksusprostituerte Chloe(Amanda Seyfried)
Til å prøve å sjekke opp mannen sin,for å se om han lar seg friste.
Hun gjør som hun sier,og mannen lar seg lede.Hun møter Catherine på Cafe for å gjenfortelle hva som skjedde.Catherine blir mer lysten på å se om han vil gå enda lenger med Chloe,så hun ber henne teste det ut en aller siste gang,slik at hun kan få det bekreftet en gang for alle.
Chloe gjør som hun sier og på møte nr to forteller hun at hun hadde sex med han.
Hvordan han tok henne i detalj,hvordan de måtte sjule seg inne i glasshuset.
Catherine har endelig fått det bekreftet,det hun fryktet mest av alt.Og nå vil hun teste det ut enda en gang.Denne gangen ber Chloe om å møte henne på hotellrommet.
Der sitter Chloe i badekåpe og dynene er ikke redd opp.Chloe forteller Catherine alt i detalj om hvordan mannen hennes hadde knullet henne som om han aldri fikk sex.Hun forteller om lidenskapen,om sårbarheten ,mens hun  ser Catherine inn i øynene.
Catherine`s øyne er fylt med sorg,men gjennom Chloe føler hun at hun får føle mannen sin likevel ved å få beskrevet det som har skjedd.Alt er så virkelig!
Men er det egentlig så virkelig som Chloe forteller?
Catherine drar for å spise middag med sin mann og et vennepar.
Hun har bare lyst til å skrike løs,men hun tenker på sønnen de har sammen.Og prøver så godt hun kan.Men så renner glasset over og hun drar tilbake til hotellet for å finne Chloe.
Hun ber Chloe vise henne hvordan mannen hennes tok på henne,og ber henne ta på henne og ha sex med henne på samme måte.
Man skjønner fort at Chloe nyter det på en annen måte enn Catherine gjør.Da Catherine egentlig ønsker sin mann tilbake,men ble revet med av Chloe.
Hun vil avslutte det hun startet,ved å etter hvert konfrontere sin mann med afferen.
Nå har de begge en hemmelighet å sjule!

Utover i filmen,blir det som var en affere som ble oppdaget og en tillitt som egentlig ikke var svekket utviklet seg til et farglig spill.
Chloe blir besatt av tanken på å vinne Caterine`s hjerte,og respekterer ikke at Catherine vil at dette skal være over snart.
Hun har allerede startet et spill og har store planer om å avslutte.
Hun gjør derfor alt hun kan for å få deres felles sønn til å forelske seg i henne,slik at hun kan ha sex med han i Catherine og hennes mann`s seng.
På denne måten kan hun klareb å styre hele familien på den måten hun ønsker.

Bare kort stund før,spiser Catherine og hennes mann middag.
Det er da Catherine skal fortelle han at hun skal forlate han på det som har skjedd.
I det hun skal fortelle det,kommer Chloe inn  døren.
Det var da jeg forstod at Catherine hadde bedt henne om det.Hun ser ut som et spøkelse,mannen snur seg mot Chloe,og snur seg tilbake igjen til sin kone.
"Hvem var det? Noen du kjente?
Du ser at han ikke lyver.Du ser at han ikke hadde noen som helst aning om hvem denne jenta var.
Da går plutselig alt opp for Catherine.
Alt var en løgn.Mannen har aldri vært utro.Aldri! Men det har hun...
Hun sitter igjen med tårer i øynene og føler at hele livet hun har bygd opp faller i grus.
Men hun vil ikke la Chloe ødlegge det for godt,så hun løper etter sin mann og forteller om psykopaten Chloe som er i ferd med å ødlegge hele familien,kun fordi hun mistenkte han for noe han aldri ville gjort fordi han elsker sin kone.Alt var Skuespill helt tiden,og nå lå hun i sengen med deres felles sønn.

Da de kommer hjem finner Catherine Chloe i hennes egen seng med sin sønn.
Hun hiver ut sønnen av rommet...
Dramet fortsetter med trussler og en intens kamp om kjærlighet og tragedie.
Jeg skal ikke fortelle slutten,den må dere se selv.
En fantastisk film som får deg til å tenke,føle,gråte,le og kanskje kjenne deg selv igjen på noe.
Se Trailer her:

1 kommentar:

TNX Sweetheart