5. mar. 2011

BALMAIN f/W 11

Med modeller som Iselin Steiro på catwalken gjorde dukket ikke selveste kreativ leder Christophe Decarnin bak Balmain opp under sin motevisning i Paris på Torsdag. Det går rykter om at han har fått beskjed av legen om å hvile etter å ha blitt behandlet for en ubekreftet sykdom som depresjon eller utmattelsesyndrom. 
Det var tydelig at Christophe Decarnin var inspirert av Glamrock og et snev av punkens syttitall. Decarnin`s har fått ny stylist, nemlig Melanie Ward,som ble erstatningen etter Emmanuelle Art, siden hun nylig tok over som sjefsredaktør i Franske Vogue.Ward er mest kjent for sitt arbeid nittitallsmoten til Helmut Lang, og hennes innflytelse var visstnok stor under denne høst/vinterkolleksjonen 2011.
Jeg elsker den isblå og gull gule blazeren, broderte detaljer og the silver pants. 
Dette gir et frisk preg på en kraftig måte.

With models like Iselin Steiro appeared on the catwalk did not himself creative directorChristophe Decarnin behind Balmain during his fashion show in Paris on Thursday.There are rumors that he has been told by the doctor to rest after being treated for anunconfirmed illness such as depression or fatigue syndrome.
It was clear that Christophe Decarnin was inspired by the glam and a touch of punkseventy figures. Decarnin `s got a new stylist, namely, Melanie Ward, which wascompensation for Emmanuelle Art, since she recently took over as editor in chief ofFrench Vogue.Ward is best known for his work nineties fashion to Helmut Lang, andher influence was apparently big in this autumn / winter collection 2011.
I love the ice blue and gold yellow blazer, embroidered details and the silver pants.
This gives a fresh touch to a powerful way.


2 kommentarer:

  1. Kjempe inspirerende syntes jeg:)

    SvarSlett
  2. Fat veldig for den gullblazeren,har ikke sett den på net a porter enda!!

    SvarSlett

TNX Sweetheart