4. mar. 2011

Sometimes you have to relaxe a little bitDet er fredag,og nå snakker vi en helg kun som har med avslapning, kosetid ,potetgull, magasinlesing og fashion shows på youtube jeg har gått glipp av. Det har vært en veldig stressende uke,og jeg har lært utrolig mye på skolen. Det har som regel gått i foredrag,fremføringer og vindrikking, så nå er det på tide å hente seg litt inn igjen i helgen. I dag fremførte jeg en oppgave på skolen som gikk ut på å style en person,etter hva hun ville fremstå som ut i fra hennes kroppsfasong, ansiktfsform,øyne, indre/ytre linje etc. Hun skulle være rockeartist,så jeg fikk en litt utfordring der i og med at hun er en vår og kler ganske lyse farger som pastell etc,men jeg tok steget videre og kjørte på med varme rødtoner,skinn og blått. Det gikk faktisk bedre enn forventet. Jeg har siklet litt på disse regnbuefargede skoene fra Kurt Geiger`s spring/summer shoes collection,og har spesielt lagt min elsk på de gule og røde.Hva syntes dere?

It's Friday, and now we are talking only a weekend that of relaxation, kosetid, potato chips, reading magazines and fashion shows on youtube I've been missing. There hasbeen a very stressful week and I've learned a lot at school. It has generally been intalks, performances and vindrikking, so now's the time to pick up a bit again this weekend. Today I brought a task at school who went on to style a person according to what she would emerge as the basis of her body shape, ansiktfsform, eyes, inner /outer line, etc. She would be a rock artist, so I got a little challenge where in that she isa pretty spring dress and bright pastel colors etc, but I stepped forward and drove onwith warm red tones, leather and blue. It went better than expected. I dribbled a little onthe rainbow colored shoes from Kurt Geiger's spring / summer collection shoes, andespecially my love for the yellow and røde.Hva did you?

4 kommentarer:

 1. Sara Destini04 mars, 2011

  Jeg bare elsker de gule.Må anskaffes <3

  SvarSlett
 2. Ha en strålende helg Veronuca og kos deg masse:)

  SvarSlett
 3. Oda Marie04 mars, 2011

  Elsker farge på skoene..Har nylig kjøpt meg et par neongule pumps:) Håper våren kommer snart*have a nice weekend* and relaxe;)

  SvarSlett
 4. For en sykt inspirerende blogg du har:D

  SvarSlett

TNX Sweetheart