7. mar. 2011

HOLD IT AGAINST ME


Fuskepels:Zara,Slengbukse& veske:h&m

Mandag er ikke akkurat "min" dag,men pleier som regel å overleve den og..Har vært utrolig søvnig i dag,men kom seg fort etter kaffen. Denne uken blir ganske så hektisk, og nå skal jeg sette meg ned å skrive en liten story om utvalgte trender fra høst og vinter til en skoleoppgave som skal fremføres på mandag. 
Samarbeider med en til,og vi valgte å gå for fuskepelsen som har vært i motebildet en god stund,og noe jeg ikke har sett for mye av sølvbuksen"the silverpants" Før jeg skriver må jeg se 
mandagsepisoden av stylisterna her. Begynner å nerme seg slutten,og et utrolig spennende. Noen som følger med programmet? Det burde dere..både inspirerende og lærerikt!

Monday is not exactly "my"day, but usually tend to survive it and ..I've been very sleepy today, but recovered shortly after the coffee.This week is pretty hectic, and now I'll sit down and write a little storyabout selected trends from the autumn and winter for a schoolassignmentto be be performed on Monday .
Cooperating with, and we decided to go for cheating fur that hasbeen in fashion for quite a while, and something I have not seen too much of the silver pants "the silverpants" 


5 kommentarer:

  1. Den fuskepelsen er så fin:) Håper du har hatt en knall helg,hørtes slik ut:D

    SvarSlett
  2. Så kule bilder

    SvarSlett
  3. Ooh, likte vesten din :D

    SvarSlett

TNX Sweetheart