14. mar. 2011

Stylingdag

Dagen i dag har bare fløyet av gårde og for et styr det har vært. Startet dagen med å ringe hundreogførti ganger til modellen jeg skulle bruke til stylingen i dag,og som tydeligvis hadde forsovet seg.Jeg bannet faktisk høyt på trikken og måtte bruke all min energi på å finne en kriseløsning. Endte opp med at jeg hjalp Ida med å style hennes modell. Så tok jeg masse bilder av plagg og sko jeg eventuelt vile brukt for å style min modell,og lager en presentasjon til onsdag ut i fra det jeg har, men det blir selvfølgelig ikke like bra,men får prøve å gjøre det beste ut av det.Tross alt var dette noe jeg ikke kunne vite på forhånd.Jeg har utrolig nok enda ikke fått tatt en titt på Kristian Adnevik`s kjoler for Ricco Vero,og det var som jeg trodde "til å dø for" spesielt den svarte kledningen med fjær, og den  med nagler i midten.Nå skal jeg redigere videre, og lese litt motehistorie.
Tusen Takk til fantastiske Ida som ville dele sin modell med meg!

Today has just flown off the track and it has been. Started the day by calling hundre og førti times for the model I would use stylingtoday, and that apparently had overslept.I cursed actually high on the tram and had to use all my energy trying to find an emergency solution. Ended up that I helped Ida to style her model.So I took lots of pictures of garments and shoes if I wanted it usedto style my model, and prepare a presentation for Wednesday on the basis of what I have, but it is obviously not as good, but will try to make the best out of it . After all, this was something I could notknow in forhånd.Jeg have amazingly still not taken a look at Kristian Adnevik's dresses for Ricco Vero, and it was like I thought "to die for"

3 kommentarer:

  1. Hva stylet du til ? :) Banne heter forresten cursed. Banned betyr forbydde. Jeg hadde også problem med modellen sist jeg skulle style. Hun tok bare ikke tlf, sykt irriterende!

    SvarSlett
  2. haha,jeg vet jo hva det betyr,så ikke at jeg hadde skrevet det på norsk.Oversetter i google vet du og da er det ikke alle ord som kommer med automatisk. Stylet til en oppgave på skolen.Går motekonsulent:) Det var en god venninne,så skuffet ja!

    SvarSlett
  3. Jeg hadde styling i går :) det ble bra, skal legge ut backstage bilder senere i dag. Bra at noen var snille å lånte bort sin modell ;)

    SvarSlett

TNX Sweetheart