16. mar. 2011

Vintage Window styling

For en lang dag det har vært,med en intensiv skoledag og rett til Westerdals etterpå for å få en oppgave vi skulle jobbe med hele ettermiddagen/utover kvelden. Vi gikk sammen to og to og trakk en lapp hver for tema: Jeg og Ida(her) trakk dame 30-35 og Vintage. Så skulle vi gjøre en vindusutstilling på noen timer ut i fra det.Det gikk super raskt å style selve dokken etter som vi visste fort hva vi ville ha,men litt vanskelig å finne hva slags setting bak grunn og gulv skulle ha. Vi tenkte først ut på reise til Paris, ved å bære et eiffell tårn av jern inn i vinduet,men det var alt for tungt,så vi gikk for tapet i steden,og laget en litt "bok interessert/te drikkende chic"som egentlig likte å speile seg,men fant ut at speilet ble helt feil,så vi byttet det ut med en verandadør.
Det var det eneste de hadde å kikke på og at krakken burde stå litt lenger frem,eller så fikk vi veldig bra respons på det vi hadde gjort.Og jeg fornøyd selv også på grunn lag av det lille utvalget som var av klær fra 90-tallet. Fant i alle fall noe Uff lignende!

It's been a long day, with an intensive day of school and the right to Westerdalsafterwards to get a task we should work with the entire afternoon / evening. We wenttwo and two together and pulled a piece of paper for each theme: Me and Ida (here)drew women 30-35 and Vintage. So we should make a window dressing for a few hours out from det.Det went super fast to style the dock as soon as we knew what wewanted, but a little hard to find what kind of setting the back ground and the floor was.We thought at first to travel to Paris, by carrying a eiffell towers of iron into the window, but it was too heavy, so we went for the loss instead, and made a little "book of interest/ drinking tea chic" that really liked to mirror, but found that the mirror was completelywrong, so we swapped it out with a veranda.
It was all they had to look at and that the stool should be a little further forward, or so we got very good response to what we had done.

By Veronica Lauritsen & Ida Jensen


12 kommentarer:

 1. Sara Destini16 mars, 2011

  Kul styling snuppa:) Si i fra en dag du har tid til moi! <3

  SvarSlett
 2. Så bra:) Likte det

  SvarSlett
 3. Vi e jo egentli ganske så flink... :) Love U <3

  SvarSlett
 4. Så kult:)

  SvarSlett
 5. Unge Frk.Jensen:Ikke sant:) Love u to<3

  SvarSlett
 6. På tur på bibliotek eller??

  SvarSlett
 7. Unge Frk:Jensen: Ja har vært der:) 15 bøker med meg hjem!

  SvarSlett
 8. U pulled it off ,gracefully
  Mmmhh minner meg litt om Yves St Laurent's
  1966 RIVE Gauge Grand opening
  kult Solbriller
  all credits to you

  SvarSlett
 9. elsker bloggen !

  SvarSlett
 10. cocoholberg: Thank u so much,that`s cool:)

  Anonym som elsker bloggen:STOR TAKK:D

  SvarSlett

TNX Sweetheart