1. mar. 2011

Laughing out Loud

I dag har virkelig vært dagen for å si det slik..Jeg ikke ledd så mye i løpet av en dag på lenge..Vi startet med et nytt kurs på skolen i dag Trend og Samfunn(Merkevare og formidling) hvilket betydde ny lærer,og selv om jeg har lyst til å utdype det i et par linjer her skal jeg ikke det,men dagens må jeg bare nevne da hele klassen fikk seg en bakoversveis..Da hun spurte alle om noen av oss leste VOGG? ..Vogg dogg..Det gjentok seg tre ganger til jeg slutt ikke kunne dy meg "Vogue" sa jeg med riktig uttalelse,men så fortsatte det med herredogg ,Anna Mintør og you name it..jeg lo så tårene rant,festlig var det!
Vi avsluttet med å se en film jeg har sett fem ganger siden jeg har den selv "The september issue" men får egentlig aldri sett den nok,men kunne godt tenke meg å se noen nye motefilmer.
Etter skolen dro jeg på Egon å spiste med noen fra klassen, og avsluttet med et glass hvitvin. Noen skulle ta den ut videre med mer vin,men så fikk jeg litt flashback til forrige Tordag,og så for meg enda en dag som redusert..nei takk,da er det bedre å dra hjem å skrive oppgaven min til Torsdag om Isabel Marant.

Today was really the day .. I have not laughed so much during the day for a long time .. We started with a new course in school today Trend and Society (Brandand dissemination) which meant a new teacher, and although I would like to expand on that in a few lines here I will not, but today I just have to mention when the whole classgot a backwards way .. When she asked everyone if any of us read Vöggr? Vöggr dew.. .. It was repeated three times until I finally could not help myself "Vogue" I said with the correct statement, but then it continued with the men's dew, Anna Mintør and you name it .. I laughed until the tears flowed, was a festive it!
We finished watching a movie I've seen five times since I have it myself "TheSeptember issue" but have never really seen it enough, but would not mind seeingsome new fashion films.
After school I went to at Egon ate with someone from class, and finished with a glass ofwhite wine. Some would take it further with more wine, but then I got a little flashback to the previous Tordag, and so for me even a day reduced .. no thanks, then it is better togo home to write my thesis on Thursday to Isabelle Marant .
Meg og søteste Ida bak bloggen motemas(her)
10 kommentarer:

 1. Haha,jeg må le..skulle vært der,hørtes ut som et festlig foredrag Veronica:P Fint det øvesrte bilde av deg:)

  SvarSlett
 2. Hehe,så artig

  SvarSlett
 3. Sara Destini01 mars, 2011

  Så fine bilder snuppa:)

  SvarSlett
 4. så fine bilder!!

  sv - tusentusentakk<3

  SvarSlett
 5. Hihihi morro blir det!

  Åh! Så koselig. Synd jeg ikke ble med ut :(.. håper det blir en next time soon <3

  SvarSlett
 6. Hei!
  Flott blogg!
  Lurer på hva du syns om designer Linn Renee Blegeberg? :)

  Hilsen Miss M

  SvarSlett
 7. MISS M: Linn Renee Blegeberg er jo en relativt ny designer,men av det jeg har sett av henne elsker jeg det kreative hun skaper med de geografiske formene og fargene. Jeg er veldig glad i sterke farger, og alt som skiller seg ut fra det ellers så "vanlige" Likte godt hennes lekne kolleksjon under Ofw i august 2010 Husker jeg elsket den korallfargede jumpsuiten og kjolen med"trekanter" :)

  SvarSlett
 8. Det er MANGE som uttaler det VOGG....Hahahaha:P

  SvarSlett
 9. Mira:Ja og det er jo bare så festlig,ler like mye hver gang!!

  SvarSlett
 10. Vogg Dogg med Anna sminkør:) LOL

  SvarSlett

TNX Sweetheart