20. mar. 2011

DID YOU KNOW THIS ABOUT ABBEY LEE?Jeg vet jeg har nevnt det før, men av alle modeller er ABBEY LEE den største favoritten, ikke bare hos meg, men hos nesten alle designere. Hun har gått på catwalken for de fleste store motehus, og hun har i de siste årene vært svært etterspurt. Her er noen ting dere kanskje ikke visste om denne jenta:
-Hun har en øgle som kjæledyr som heter Annie Hall
-Hun har ti piercinger totalt: I navlen, syv i ørene, en i håndflaten av hånden, en mellom to av fingrene, og en tattoering skjult på innsiden av hennes underleppe og to nye på magen i hvitt blekk, noe som betyr at de er usynlige. Litt spesielt?
-Hun er ikke bare modell, men også en kunstner som maler abstrakte malerier med oljepastell.
-Hun sier hun liker både kvinner og menn, men egentlig ikke pleier å kalle seg bifil. Da kan vi vel si hun er biseskuell? Hennes kjæreste er uansett  Matthew Hutchinson fra bandet Vår Mountain. Og paret møttes da begge gikk modell i Melbourne i 2009, og hun har selv spilt på scenen med bandet. Instrumentet tamburin!


I know I've mentioned it before, but all models are Abbey LEE the biggest favorite, not only with me, but in almost all designers. Shehas gone on the catwalks for most major fashion house, and shehas in recent years has been in great demand. Here are somethings you might not know about this girl:
"She has a lizard as a pet, named Annie Hall
-She has ten piercings in total: the navel, seven ears, one in the palm of the hand, one between two fingers, and a tattoeringhidden on the inside of her lower lip and two on the stomach inwhite ink, which means that they are invisible. A bit special?
-She is not only the model but also an artist who paints abstractpaintings with oil pastels.
-She says she likes both men and women, but really do not tend to call themselves bisexual. Then we can probably say she isbiseskuell? Her boyfriend is whether Matthew Hutchinson bandfrom Spring Mountain. The couple met when both were model inMelbourne in 2009, and she has even played on stage with the band. The instrument tambourine!

9 kommentarer:

 1. Haha,så morsomt at hun har en øgle..det var jeg ikke klar over:P Hun er uansett nydelig

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at hun er etterspurt, få slår hennes skjønnhet:)

  SvarSlett
 3. Hun skiller seg ihvertfall ut da!

  SvarSlett
 4. Hun er nydelig! Ikke den typiske klassiske skjønnheten, men interessant.

  SvarSlett
 5. My favorite of them all<3

  SvarSlett
 6. Jeg liker spesielt godt det litt adrogyne med ansiktet hennes. kroppen er litt for tynn syntes jeg, men slik er jo stortsett alle supermodeller!

  SvarSlett
 7. Oj, jeg har aldri sett det bildet med gull-drakten. Den var helt nuts! fantastisk!!!
  Thanks 4 sharing!

  xx T

  SvarSlett

TNX Sweetheart