23. mar. 2011

OSLO STREET STYLE


Dagen i dag har virkelig gått i ett, siden jeg startet klokken 09.00 ved å møte Ida og Evertsen på Kaffebrenneriet for å ta street fashion bilder til et trend foredrag vi skal holde i morgen om vår/sommer trender 2011. Til tross for at vi var Oslo rundt, fra Bogstadveien til Aker Brygge og Oslo City tidlig på morningen, ble jeg meget skuffet. Vi fikk tatt ca fem bilder av noen som kunne kle seg. Restsen av Oslo har tydeligvis ikke fått med seg knall farge trenden, og kjører heller på med grått, brunt og beige.. Om å gjøre å ikke syntes eller? Think so!! Anorakk og joggesko er en gjenganger I oslo`s gater! Da vi var ferdig med knipsingen dro vi videre på to forskjellige PR byråer for å se hva som rører seg til neste år`s høst/vinter, selv om jeg allerede vet det.. Mye bra å se, og falt pladask for alle skoene hos Kaare Lund, viser dere i morgen! Vel ferdig, så havnet jeg på GATSBY med Elisa, og siden vi hadde mye å prate om, ble det litt vin drikking i samme sleng!
Nå er jeg utrolig sliten og klar for sengen, men snakkes i morgen!

Today has really been in one, since I started at 9:00 with the meeting of Ida and Evertsen at starbucks to take street fashionphotos for a trend we should hold talks tomorrow on the spring /summer trends 2011. Despite the fact that we were around Oslo,from Bogstadveien to Aker Brygge and the Oslo City early in the morning, I was very disappointed. We had taken about five photosof someone who could dress up. Chamber of Oslo has apparentlynot noticed the bright color trend, running instead on a gray, brownand beige .. To do not to think or? Think so! Anorak and trainers isa ghost! When we were frdig with no shoot, we went further in twodifferent PR agencies to see what is happening next year'sautumn / winter, although I already know it .. Much good to see, and fell in love with all the shoes with Kaare Lund, show youtomorrow! Well done, I ended up at Gatsby with Elisa, and since we had a lot to talk about, it was a bit vindrikking in the same slap!
Now I'm really tired and ready for bed, but spoken in the morning!

9 kommentarer:

 1. I love the colors. It looked like total fun. And I agree Anoraks are great and always in style,.

  SvarSlett
 2. Den gule buksa var sykt fin..hvor faen er den kjøpt?? Har lett lenge etter en slik,men har kun funnet alle andre farger! PUSS

  SvarSlett
 3. Så fine bilder Veronica:) Love the Yellow pants

  SvarSlett
 4. Julie Hansen23 mars, 2011

  Anorakken var kanskje en fleip? Haha:P Hope so! Likte de retro inspirerte solbrillene:)

  SvarSlett
 5. Julie Hansen: Jepp det var ironi;)

  SvarSlett
 6. Hvor er den gule buksa kjøpt,vet du det? Elsker den

  SvarSlett
 7. Love the pic

  SvarSlett
 8. Ja, jag har hört att Oslo är inte platsen för trendsättarna, men det är någon som kan klä upp .. Skulle kanske ha varit mer? Anyway Jag ser fram emot en hel del att gå till Oslo i sommar:)

  SvarSlett
 9. Kule bilder snuppa:D

  SvarSlett

TNX Sweetheart