26. mar. 2011

Saturday

Sko fra Monki,kjole fra Weekday, belte Vintage
Dagen i dag startet med en deilig frokost og nytraktet kaffe, og en liten svømmetur og bastu da jeg var på besøk hos mamma. Utrolig lenge siden jeg har svømt, så det fikk virkelig energien opp på topp. 
Rakk akkurat polet, slik at jeg fikk kjøpt meg min favoritt hvitvin Terror Noble (Fransk hvitvin og til å anbefale på det høyeste) Jeg har hatt lengtet etter utepils i hele dag, så nå skal jeg bare hive i meg litt mat, ta på meg et nytt plagg fra Marie Philippe, og komme meg til byen å møte Ida( bloggen motemas). Ha en knall fin Lørdag dere, så skal jeg vise dere noen favoritter i morgen!

Today started with a delicious breakfast and fresh coffee and a little swim and sauna when I was visiting my mom. Incredibly long since I've swum, so it really got my energy on top.
Then i went to the pole, and bought me my favorite white wine Terror Noble (French white wine and to recommend on the highest) I had longed for Mono all day, so now I'll just throw mesome food, take on me a new garment from Marie Philippe, and get me to town tomeet Ida (blog motemas). Have a really nice Saturday!6 kommentarer:

 1. Ida Marie27 mars, 2011

  Er det et belte du har rundt hodet? Hehe

  SvarSlett
 2. Elsket dette bildet, kjolen var jo bare helt nydelig, håper du kan vise noen fler bilder av den? :)

  SvarSlett
 3. Ida Marie: Ja det er det,hadde det artig..hehe

  Helene: Kommer nok etter hvert;)

  SvarSlett
 4. Så fin;)

  SvarSlett
 5. sv: åå, hehe:) sangene e kjempe braaa!

  SvarSlett

TNX Sweetheart