18. mar. 2011

EXAMINATION IN FASHION HISTORYDa har jeg faktisk sittet i 10 timer i strekk å skrevet om Mote. Ikke verst når det er det jeg vil gjøre i framtiden og for alltid. Vi fikk hjemme eksamen kl:08.00 på mail i dag tidlig, og jeg kastet meg over alt av bøker, penn, notater , svelget kaffen, og satte i gang. Vi fikk fire oppgaver, men i den første var det typ 4 spm,vi bare skulle svare kort på, mens de andre oppgavene var mer utdypende. Spesielt de to siste hvor vi skal skrive 4-5 sider med bilder mm., og dere kan tro jeg var glad da jeg så vi fikk om stilretningen
Art deco. Hadde tross alt med det største leksikonet om Art Deco hjem i går og leste masse på sengen i steden for å joine Fashion Fokus som jeg egentlig hadde meldt meg på. 
Jeg skal jobbe mye mer med det jeg har skrevet og formulere meg litt annerledes, putte inn bilder etc, men føler jeg har fått gjort så utrolig mye denne dagen, selv kroppen er stiv som en brødfjøl. Føler virkelig jeg kan si at "eksamination going goodDen siste oppgaven er den beste av alle for der får jeg skrive om mitt favoritt motehus,og bruke egne tanker og meninger rundt valgfri kolleksjon etc.Fantastisk oppgave som jeg fint kunne gjort uten at det hadde vært en del av eksamen. Lurer på hvor mange ganger jeg har sett Burberry Prorsum sin høst/vinterkolleksjon nå? Sikkert 26 ganger, har jo alltid på musikken fra visningen i bakgrunn når jeg blogger eller gjør skole oppgaver. Well,well..Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause resten av dagen, for jeg får straks besøk.                
HA EN SUPER FREDAGSKVELD!

Then I actually sat for 10 hours straight and wrote about fashion.Not bad if that is what I will do in the future and always forever.I got my exam at: 08.00 on the mail this morning, and I threw myself over the place for books, pen, notes, and coffee and got started. We had four tasks, but the first was just small quiestions.
The other tasks were more detailed, especially the last two, but I was happy when I saw we were about Art Deco. Had, after all,the lexicon of style direction home yesterday and read a lot.
I will be working much more with what I have written and formulatea bit differently, putting pictures etc, but feel I have done so muchthese days, although the body is stiff as a bread board.
The final task is the best of all for there will I write about my favoritefashion houses, and using their own thoughts about collections, etc. I wonder how many times I've seen Burbbery Prorsum'sautumn / winter collection now? Probably 26 times, always on themusic from view in the background, etc. Haha!
Now I'll take a well deserved break for the day, for I willimmediately besøk.Ha a nice Friday night: D

6 kommentarer:

 1. unne ønske jeg var like flink du deg jeg:)

  SvarSlett
 2. Flinkesen;)

  SvarSlett
 3. "Puhh" Hørted forferdelig slitsomt ut..men nå snakker jo jeg for meg selv som ikke er flink til ås rkive eller formulere meg. Du er jo kjempe dyktig.Stå på Veronica,dette kan du og du kommer til å nå langt det er jeg sikker på. Utrolig glad i bloggen din, og syntes det er kult at du deler litt personlig også!

  SvarSlett
 4. Lykke til med resten:D

  SvarSlett
 5. oi så flink du er da! Men det høres spennende ut!! skal studere det selv senere :D

  SvarSlett
 6. Vakre smykker ja:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart