17. mar. 2011

Pink is actually my opposite friend


Blue shoes:Nelly/Grey shoes:Senzasione/Jumpsuit:Bikbok/Pants:h&m/Top:Mina M

Vanskelig å stå opp i dag,men nå skal jeg ta med meg en kaffe å dra til Biblioteket et stykke unna Oslo for å finne masse litteratur til eksamen i morgen "Eldre og Nyere Motehistorie" Den eneste boken jeg har fra før er "Costume & fashion" av James Laver på engelsk,og jeg hadde nok brukt et halvt år på å komme meg gjennom stoffet, og i tillegg huske alt i hodet. Men siden jeg nå bare har en dag er det best å skaffe seg så mange draktsamlinger og fashion bibler som mulig.har funnet frem til 12 bøker,så godt jeg blir hentet av pappa så jeg får de med hjem igjen. Når det gjelder nyere motehistorie føler jeg at det meste sitter i hodet, etter å ha testet meg selv hvor mye jeg kan så der er jeg ikke bekymret. Eldre motehistorie er et så omfattende fag at jeg tror man skal studere det i flere år for å kunne alt. Man er uansett aldri ferdig utlært og det er utrolig spennende å lære om hvordan man gikk kledd fra gammelt av. Mye jeg ikke var klar over!
Nervene begynner å bygge seg opp, og jeg er utrolig spent på oppgaven!

Difficult to stand up today, but now I take with me a coffee to go to the library at a distance from Oslo to find lots of literature to examtomorrow "Older and Newer Fashion History"The only book I have from before, "Costume & fashion "by James Laver in English, and I had probably spent half a year to get me through the fabric and also remember all in head. But since I now only have a day it is best to get as many costume collections and fashion bibles as possible. In the case of recent fashion history, I feel that most of itsits in the head, after having tested myself how much I can sothere I am not worried. Older fashion history is such an extensivesubject that I think you will be studying it for several years to all.Man is never finished any trained and it is incredibly exciting tolearn about how you were dressed in ancient times. Much I was not aware of!
The nerves start to build up, and I am so excited for the task!

6 kommentarer:

 1. Så kul den jumpsuiten var:) Hadde de den i andre farger?

  SvarSlett
 2. Linda: Ja de hadde den i leopardprint og blå:)

  SvarSlett
 3. Jeg husker ikke fortløpende hva jeg hadde, men det er en stor skirveoppgave, og en del små, de er forskjellige fra kurs til kurs, kjente en som gikk der i fjor og hun fikk inne det samme som meg ;) Men dette går så fint, jeg hadde halvveis black out da jeg holdt på :P hehe LYKKE TIL!

  SvarSlett
 4. Christina Evelyn: Ja okey:) Tusen Takk!!

  SvarSlett
 5. linda-mari-motestudent: Takk;)

  SvarSlett

TNX Sweetheart