1. sep. 2011

1.SeptemberIngenting er som å sitte ute i solen, drikke iskaffe mens mens du leser Costume og later som det enda er sommer. Plutselig skygger skyen for solen,og temperaturen skifter raskt om og du blir minnet på at det er 1.September og høsten kryper sakte inn! Dette nummeret av Costume inneholder "costume catwalk" spekket med høstens største trender. Må innrømme at jeg har gått litt lei av sommerens neon innfall, og er klar for å skifte til skogens farger som brent rød, mosegrønn og sennepsgul. Har dere gjort noen gode høstinvisteringer til garderoben deres enda da?

There's nothing like sitting outside in the sun, drinking ice coffee while you read the newest  Costume magazine, and pretend it is still summer. Suddenly the cloud shadows the sun and the temperature changes quickly over and you are reminded that it is September the 1st and autumn creeps in slowly! 

7 kommentarer:

 1. HUFF!! Sommeren har gått alt for fort, eller sommeren? Hvor var den, føler at det nesten ikke har vært sommer overhodet. trist, men høsten er jo fin den og. Har gjort noen smarte innkjøp,hehe;)

  SvarSlett
 2. Elsker høsten, så gleder meg til den kommer sigende inn<3 Har ikke akkurat vært noe sommer å skryte av heller nei.......

  SvarSlett
 3. Carina Andersen01 september, 2011

  Skal kjøpe meg Costume i dag

  SvarSlett
 4. Så koselig! I morgen skal jeg kose meg med Costume:)

  SvarSlett
 5. Herlig! Men nå er det høst ja : )
  Ser selv frem til høst dager. Elsker høsten i grunn, så lenge det ikke regner!

  Det går kjempe fint med meg Veronica! Hadde første skoledag idag! Så det blir spennende : )

  SvarSlett
 6. DORTHEA: Ja,så spennende;) Gleder meg til å følge med deg:DD Går supert med meg:)

  SvarSlett

TNX Sweetheart