8. sep. 2011

Vepsejævel


Fy faen for en tragisk dag egentlig! Her sitter jeg ute i solen, og har akkurat laget meg en deilig kopp med rykende svart kaffe, og skal til å ta et par tlf..så plutselig ser jeg at det sitter en vepsejævel på armen min, og i det jeg prøver å knipse den bort stikker den meg. Og heldig som jeg er, har jeg superallergi og det tar ikke mange minuttene før jeg hovner opp, begynner å skjelve og bli kvalm..Da var det bare å dra rett på legevakta, og måle blodtrykk , ta zyrtec og se at alt var i orden. Jeg har fortsatt vondt i armen, men vært heldig siden den vepsen ikke hadde så mye gift i seg. Kommer jo helt ann på! Hadde jeg vært hjemme hos meg selv, og ikke i Hamar hadde kanskje armen fortsatt vært fin,og jeg hadde vært på lanseringsfesten til Streetstyle 
( Norges første bloggmagasin)  Jeg må bare gratulere Simone her og jentene med lanseringen av magasinet som er i butikkhyllene fra 12.September! HURRA!!

5 kommentarer:

 1. :/ ufff.... håper du føler deg bedre nå.

  rakk ikke streetstyle lansering heller jeg. gleder meg til å lese det når det kommer ut!

  :)

  SvarSlett
 2. Shitt,jeg er også allergisk, mye veps nå altså!! passe på:)

  SvarSlett
 3. Jeg fikk heller ikke dratt på streetstyle lanseringen, ikke pga veps, men fordi jeg er syk:( Faen Å!! God bedring da:)

  SvarSlett
 4. Ahh, uffda
  LOVE GATEMOTE

  SvarSlett

TNX Sweetheart