15. sep. 2011

Yesterday all my troubles seemed so far away...


Jeg MÅ bli flinkere til å ta med meg ordentlig kamera når jeg er ute å går, begynner å bli lei skurrete Iphone bilder..anyway I går var en sånn dag hvor jeg følte for å kose meg med gode venner, pils i solen og litt uteliv til tross for at det egentlig er å sjuvstarte helgen. Jeg ble altså SÅ skuffet i går da jeg dro på Weekday for å kjøpe disse:
Som da selvfølgelig var utsolgt  i alle farger, bortsett fra møkkabrun som jeg aldri kunne gått med! 
Typisk når jeg endelig finner meg er par hverdagsko med perfekte "lave heler"..Da ble jeg så deprimert at jeg måtte kjøpe meg noe fra Mango i stedet, en blå bukse *LOVE IT*
Tok farvel lunchen med Ida(her) i går, fordi hun reiser til Spania på Fredag, og da blir det over en HEL uke til uten at vi ser hverandre(sukk) Senere dro jeg for å møte Sara og Elisa i Karl Johan for å pilse litt, men måtte selfølgelig stå å glane i luften i 20 min før jeg fikk noe ledig bord på uteservering.Godt jeg hadde solbriller på slik at ingen kjente meg igjen 
(Folk kunne jo faktisk tro at jeg sto å viste frem den nye veska mi typ)..

5 kommentarer:

 1. Bra det gikk bra til slutt da :) kroki syns jeg er skikkelig vanskelig. Sliter som bare det. Men øvelse gjør mester, regner jeg med. Jeg går motekonsulent ja, på utdanningshuset. Var det der du gikk?

  SvarSlett
 2. haha, lo godt av dette innlegget. Du får sagt ting og da:P Elsket den hvite skinnjakken fra Malene Birger .

  SvarSlett
 3. De kosa har jeg også spurt etter, men neida skuffelsen var like stor som vanlig. Er andre gang jeg ser et par sko fra Weekday som jeg ikke får. Tror rett og slett man må stå klar samme dag jeg!

  SvarSlett
 4. Hvorfor ville du ikke ha de i brune da?

  SvarSlett
 5. Monika: Jeg liker ikke så godt brunt:P

  SvarSlett

TNX Sweetheart