24. sep. 2011

Minns du hur stabil jag var igår!Blue dress from Vila, Orange belt from Nelly, White leather trench/Vintage

Nå som jeg har farget håret kobber er det mange farger jeg rett og slett ikke kan bruke..
Som for eksempel (knall rødt) En av mine favorittfarger.. (Har ikke tenkt på det egentlig) men fy faen så jævlig jeg så ut i rødt, for ikke å snakke om min syrinfarget genser, og rosa plagg! Seriøst jeg spyr av mine egne outfits snart...Noen som føler for å hive tre/fjeredeler av garderoben sin inn i mellom?
Heldigvis er det snart høst! Og mosegrønn, blått og rustrød, er jo farger som for tiden preger motebildet. Blir nok å forholde meg til disse fargene, ink svart hele høsten,haha.. 
Og brunt går jeg heller ikke med desverre..brunt og beige .Jeg må jo ha tvangstanker? Brunt er uaktuelt, da går jeg heller med en rød og svart MC jakke liksom, enn en brun kåpe..!!


6 kommentarer:

 1. Amazing blog! We can follow each other blogs if you like :)

  maryfashionlove.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Kobber er jo lekker hårfarge da. (Har det selv :P) Men det passer best til enten helt mørkt eller helt lyst. For meg funker det i alle fall med hvitt til og kanskje noen lyse blåtoner men blir jo mer sofistikert med mørke lillaer grønner og selvsagt sort.

  SvarSlett
 3. haha:P I know what yoy sain` feel the same sometimes!!

  SvarSlett
 4. Jeg kan heller ikke gå i brunt. Hater brunt, så du har nok ikke tvangstanker. Ikke alle som liker alle farger liksom....

  SvarSlett
 5. Har følt det samme så mange ganger! hehe..vet akkurat hva du meiner

  SvarSlett
 6. Nå har jeg faktisk kjøpt meg en brun kåpe:P ikke helt brun da, men falt pladask! Så alt går tydeligvis ann:P

  SvarSlett

TNX Sweetheart