13. sep. 2011

WE LOVE HAIR MAGAZINE INTERVIEW ME TODAYFor en utrolig deilig dag det har vært i dag, til tross for regnet. Kom akuratt inn døra etter å ha vært i byen i hele dag. Først på Sollis med Elisa, så på Tendenz sine lokaler der jeg ble Intervjuet av kjempesøte Janniche , til magasinet we <3 hair. For en fantastisk jente å prate med..Jeg følte nesten at jeg kjente henne fra før typ..Gleder meg masse til å se det på trykk, og skal selvfølgelig vise dere det..
Fikk også en del produkter fra KMS og Joico jeg skal teste ut, og ingenting er bedre enn gode produkter for håret som er det viktigste for å føle seg vel....PS: Hadde ikke med speilrefleks, derfor er veldig blurete bilde av meg og Janniche tatt med Iphone i "bevegelse" hehe..

For an incredibly beautiful day it was today, despite the rain.  in town all day. First on Sollis with Elisa and then at Tendenz ,there I was interview by the very sweetgirl Janniche, the magazine we <3 the hair. What a great girl to talk to ..I almost felt that I knew her before..
Looking forward a lot to see it in print, and will of course see you there ..
I also got some products from Joico KMS and I should try out, and nothingis better than good products for hair that is most important to feel good !
12 kommentarer:

 1. Å,så såennende. Gleder meg til å se:)

  SvarSlett
 2. Herregud så heldig du er som har blitt Intervjuet og fått så mange hårprodukter, kunne ønske det var meg må jeg innrømme:P

  SvarSlett
 3. Supergøy da:DDDDD

  SvarSlett
 4. KMS er BEST:) Og jeg har prøvd alt av produkter<3

  SvarSlett
 5. Karina: ja, vet at KMS er veldig bra,har brukt blonde shampoen og balsamen tidligere, men skal bli spennende å teste ut noe jeg aldri har prøvd før :)

  SvarSlett
 6. Så spennende å følge bloggen din. Skjer jo noe spennende hver dag..noe annet enn min hverdag det:( jaja, må gjøre det beste ut av det og:D Ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. Kan vi bytte liv?

  SvarSlett
 8. Kult! Håper du kan poste det på bloggen:)

  SvarSlett
 9. Joico er mitt favorittmerke blant hårpleieprodukter<3

  SvarSlett
 10. Yey! Blir spennende å se resultatet :) Og KMS og Joico er jo deilige produkter!!!

  SvarSlett

TNX Sweetheart